Flere visninger

Avrettingsmasse fra Mapei som er fiberarmert og selvutjevnende for oppretting av gulv og rehabilitering som kan legges i tykkelser opp til 50 mm i en operasjon. Megaplan avrettingsmasse kan brukes på gulv i bolig, bad, kontor, institusjon, lett industri og til innstøping av elektrisk gulvarme eller vannbåren varme. Forbruket for avrettingsmassen er ca. 1,7 kg pr. mm tykkelse.


Gev emicode
EMICODE EC1/EC1 R sertifiseringen brukes på produkter som har ”meget lav emisjon av flyktige organiske forbindelser (VOC)”.

Teknisk datablad


*nettbutikk prisen gjelder ikke for avdeling Bodø

Før avrettingsmasse tas i bruk skal betongflater være renset for sementslam og andre urenheter, samt være fri for støv. Andre underlag rengjøres for alle materialer som kan redusere vedheften. Golv- og romtemperaturen skal være mellom +10°C og +25°C da avrettingsmassen legges. Nedre grense på temperaturen i underlaget er + 8ºC. Underlaget skal alltid primes med Primer CP før avrettingsmassen legges. En god priming er en forutsetning for et porefritt og plant gulv med god heft til underlaget. Avrettingsmassen blandes med drill og visp i 2-3 minutter til massen er homogen og klumpfri. Ferdig blandet avrettingsmasse skal brukes innen 20 min og fordeles utover gulvet. Kontroller riktig vannmengde jevnlig. Umiddelbart etter utlegging er det en fordel å gå lett over flatene med en tannsparkel for å oppnå best mulig resultat. Det skal primes mellom hvert lag der det legges ut i flere lag.
Lagetstatus:

Availability: På hovedlager

Pris
kr 119,00

Tilleggsinformasjon

Størrelse 20kg
Artikkel megaplan 20kg
Vekt (kg. pr eske) 20.0000
Typologi Gulv sparkel- og avrettingsmasse

Du kan også trenge