Norfloor proffkonsept

Norfloors proffkonsept

Norfloor har alltid som hovedmål å være best i flis- og byggebransjen. Det skal komme deg som proffkunde til gode.

Vi ønsker at du skal ha best mulig betingelser, alltid gode tilbud og produkter tilgjengelig på lager til enhver tid. Riktig sortiment og tilleggsprodukter, ikke bare fliser og lim, men hele spekteret du trenger. Du skal betjenes med en gang og vi er der for deg.

Vi i Norfloor skal drilles og ha høy fagkompetanse for riktig veiledning og støtte og ikke minst alltid ha tid til deg når du ønsker. For at vi skal bli bedre på flere områder, setter vi stor pris på at du gir oss tilbakemeldinger, råd – ros og ris.

Vi vil være din leverandør av kompetanse og hos Norfloor møter du dyktige folk som har lang erfaring i bransjen. 

Dine fordeler

Som medlem av Norfloors proffkonsept skal du ha en rekke fordeler. Som eksempler kan vi nevne deltakelse i fagdager med leverandører, fagreiser og faglig oppdatering gjennom kurs og opplæringskvelder. Selvfølgelig skal vi arrangere treff med godt faglig og ikke minst sosialt innhold.Du får mulighet til å videreutvikle din bedrift i samarbeid med andre i Norfloors proffkonsept.

Din lojalitet som proffkunde belønnes og det sosiale ofte er like viktig som det faglige. Vi vil aktivt få med produsenter og leverandører i gode kampanjer som du skal dra nytte av. Vi skal ikke sitte, men hele tiden følge med på hva som skjer og være i forkant av utviklingen.

Våre butikker er også møteplassen mellom Proffen og privat kundene som har behov for faglig assistanse. Vi formidler mer enn gjerne kontakt med en av våre gode proffkunder.

Det skal være både nyttiglønnsomt og hyggelig å være proffkunde hos Norfloor! Vi ønsker oss tilbakemelding på dette. Kom med innspill og råd, vi er lydhøre og skal jobbe steinhardt mot felles strategi og mål. Norfloors proffkonspet tilbys gjennom alle våre butikker og proffsentre.
    Fliselegger