Flere visninger

Jackon våtromsplater i 600x2500x12 mmstørrelse.
Jackon våtromsplater har en kjerne av Jackofoam® (XPS) og er belagt med glassfiberarmert puss på begge sider. Platene er lette, enkle å tilpasse, samt raske å montere. Jackon våtromsplate er i dag den eneste våtromsplaten på det norske marked som har gjennomført emisjonstesten!


Monteringsveiledning
Produktbrosjyre

Våtromsplatene leveres i forskjellige tykkelser og lengder, og med festebraketter, skruer, ståldybler og beslag etter behov. Vegger over terreng mot uteklima eller kaldt rom skal ha en vanndampmotstand innvendig på sd >=10meter. Dette oppnås ved å benytte Jackon våtromsplate med påstrykningsmembran eller primer med dokumentert vanndampmotstand. Eventuell plastfolie bak platene fjernes.

I dagens byggeforskrifter stilles det krav til å unngå prioriterte miljøgifter og at man som produsent skal benytte materialer som gir lav eller ingen forurensning til inneluft, redusere avfallsmengder og benytte materialer som kan gjenvinnes. Produktets innhold av prioriterte miljøgifter skal alltid oppgis. Disse stoffene har prioritet for utfasing i Norge og gjennom EUs kjemikalieforordning Reach. Påvirkninger på inneklima dokumenteres med en emisjonstest.

Jackon våtromsplate er i dag den eneste våtromsplaten på det norske marked som har gjennomført denne emisjonstesten! Jackon våtromsplate inneholder ingen prioriterte miljøgifter, og har ingen skadelig eller negativ påvirkning ved innendørs bruk.

Tilbehør:

- Monteringsett (skrue og festebrakett) til feste i stål- eller trestendere
- Ståldybler til feste i betong/mur
- Beslag til fest og skjøting av våtromsplatene
- Sikkerhetsremse i filt eller gummi som bakes inn i membran i plateskjøtene
- Påstrykningsmembran
- Monteringslim
- Rør- og slukmansjetter
- Fugebånd
Lagetstatus:

Availability: På hovedlager

Pris
kr 349,00

Tilleggsinformasjon

Artikkel 16511012
Leverandører Jackon
Leveringstid På lager
Vekt (kg. pr eske) 3.0000