Baderomsmøbler og baderomsinnredning | Norfloor

Baderomsmøbler og baderomsinnredning

Norfloor har et enormt utvalg av høykvalitets baderomsmøbler og baderomsinnredning i alle prisklasser. Et lekkert bad bestemmes ofte av de mulighetene du har og av detaljene du velger. Badet er rommet hvor du starter og avslutter dagen, med et lekkert baderomsmøbel og baderomsfliser fra Norfloor får du et komplett design bad. Husk at en liten detalj, valg av en farge eller en materiale kan løfte badet ditt fra ordinært til eksklusivt. Det er avgjørende å bruke tid på vurdering og valg av baderomsinnredning; du skal trives med valget i mange år. Baderomsmøblene og baderomsinnredningene Norfloor fører er fra de ypperste og beste kvalitetsleverandører og gjennom hele tiden å ligge i forkant kan vi tilby deg de beste produktene uten kompromissløsninger. 

Moderne, stilrene baderomsmøbler eller klassiske og elegante baderomsinnredninger: vi har et stort utvalg av baderomsmøbler og baderomsinnredning i ulike størrelser, design og materialer. Ved å kunne tilby deg en komplett løsning til badet ditt med baderomsmøbler, baderomsfliser og dusj og armaturer gjør vi det enkelt for deg!

Norfloor fører også alle tilleggsprodukter du kan ha behov for som for eksempel rengjøringsprodukter og baderomstilbehør. 

Våre butikkansatte har kompetansen som skal til for å hjelpe deg med å ta riktige valg av baderomsmøbler. I butikken har vi en mengde baderomsmøbler og baderomsinnredninger utstilt. Velkommen til Norfloor for en hyggelig handel.

Spør Norfloor eksperter - vi hjelper deg gjerne!  I mellomtiden kan du sjekke vårt store utvalg av baderomsmøbler på nettsidene våre! Bli inspirert! 

Baderomsmøbler og baderomsinnredning katalogen         Se vårt vareutvalg innom baderomsmøbler og baderomsinnredning