Flere visninger

Norfloor presenterer Chiara, en prisvennlig møbelpakke med en moderne, hvit matt overflate. Tilpass baderomsinnredningen etter din stil, med håndtak i messing, krom, matt svart og matt hvit.

Norfloor leverer møbelpakker på en helt ny måte! Våre moderne møbelpakker med elegant hvit matt overflate leveres i breddene 60, 80, 100 og 120 cm.Den bredeste modellen leveres både med enkel og dobbel servant. Frontene leveres i lakkert MDF, noe som gir en helt slett og matt overflate. Der andre leverer sine rimeligste modeller som ferdige pakker, kan du hos Norfloor velge å kjøpe servantskap, servanter, speil og håndtak løst. Dette fordi vi tror våre kunder ønsker å velge akkurat som de selv vil.

Dette fører til at man kan velge ulike håndtak til våre møbler. Vi leverer håndtakene i 4 forskjellige overflater som gjør at du kan velge å matche møblene med annet utstyr på badet, for eksempel servantkranen eller håndklekroken.

Medfølgende i prisen er 120cm servantskap med to skuffer, servant i porselen, håndtak i krom utførelse og speil Ø100cm. Se produktkatalogen for mer informasjon.Last ned: Monteringsanvisning
Last ned: FDV

Lagetstatus:

Availability: På hovedlager

* Påkrevde felt

Pris
kr 9 999,00

Tilleggsinformasjon

Artikkel NF120E
Dørdempere JA
Høyskap Nei
Farge Hvit
Leveringstid 3-7 dager
Leverandør Nei
Stil Moderne
Størrelse (BxDxH) Bredde: 1210mm (+/- 10) Dybde: 460mm (+/- 5) Høyde: 590 mm.
Enhet STK