Informasjon fra Norfloor om COVID 19

Kjære kunde

Hos Norfloor tar vi vare på hverandre og deg. Derfor 
følger vi myndighetenes råd, og har i tillegg iverksatt en rekke tiltak for å forebygge smittespredning.

Som kunde kan du være helt trygg på at vi har tatt solide grep for at du skal få en trygg handleopplevelse. Her er noen av av våre tiltak for å tilrettelegge for deg og alle våre andre kunder en best mulig handleopplevelse i en krevende tid.


Hjemlevering
For å gjøre denne utfordrende situasjonen litt lettere, vil det nå være mulig å klikke varene dine helt hjem på alle bestillinger. Ordre over kr 7500,- får fri frakt.

Digital tegnetime
Hos Norfloor forsøker vi å fortsette å levere god service over nett - uansett hvor du bor. Som et  tiltak for å unngå fysisk kontak kan du booke gratis tegnetime med vår flis- og baderomsekspert.


Åpningstider
Alle Norfloor avdelingene har fra torsdag 19. mars justert åpningstidene for å redusere belastningen på våre medarbeiderne.


Fremtidige flisleveranser fra Italia
Vi har mottatt melding fra våre flisprodusenter i Italia, at det er produksjonsstopp på alle varelinjer fra dags dato. ( 23/3 2020 )
Det betyr at vi ikke får varer som blir bestilt etter kl. 12:00 i dag. Varigheten på tiltaket er foreløpig frem til og med 3. april.

Transportørene har også påberopt seg "Force majeure", noe som kan bety forsinket levering på allerede bestilte varer fra hele Europa.


Leveranseforsinkelser i forbindelse med Covid 19 – Force Majeure.
Forbehold i henhold til våre salgs- og leveringsbetingelser av 18. mai 2018, kpt. Levering:

Norfloor AS er ikke ansvarlig for manglende oppfyllelse av sine forpliktelser som følge av force majeure, streik, lockout eller øvrige årsaker, som ligger utenfor Norfloor’s kontroll – herunder leveringsvanskeligheter hos leverandører – som fremkaller mangler på den kontraherte vare eller råvare til denne.
Enhver av partene kan i slike tilfeller med varig leveringshindring, helt eller delvis, heve salget. 
Er tilfellet av midlertidig karakter, kan de kreve leveringstiden utsatt. Så fremt en av partene påberoper det, må denne uten ugrunnet opphold underrette den annen part.

NB! Levering av varer fra vårt hovedlager i Halden, går fortsatt som normalt. 

 

Ta vare på hverandre.

Med vennlig hilsen,
Norfloor