Informasjon fra Norfloor om COVID 19

KORONATILTAK

Smittereduserende tiltak

Hos Norfloor tar vi vare på hverandre og deg. Derfor følger vi myndighetenes råd fortløpende, og har i tillegg iverksatt en rekke tiltak for å forebygge smittespredning.

Som kunde kan du være helt trygg på at vi har tatt solide grep for at du skal få en trygg handleopplevelse. Dersom du ikke ønsker å besøke vår butikk eller hente varene selv, har vi tilrettelagt for en best mulig handleopplevelse i en krevende tid:

Nettbutikk
Husk at vår nettbutikk alltid er åpen. Her kommer flere nyheter og spennende kampanjer, så det er bare å følge med.

Hjemlevering
For å gjøre denne utfordrende situasjonen litt lettere, vil det nå være mulig å klikke varene dine helt hjem. Ved nettordre over kr 7500,- får du fri frakt.

Digital tegnetime
Hos Norfloor forsøker vi å fortsette å levere god service over nett - uansett hvor du bor. Som et tiltak for å unngå fysisk kontak kan du booke gratis tegnetime med vår flis- og baderomsekspert, så kan vi fortsette å hjelpe deg med å planlegge dine små og store prosjekterLeveranseforsinkelser i forbindelse med Covid 19 – Force Majeure.
Forbehold i henhold til våre salgs- og leveringsbetingelser av 18. mai 2018, kpt. Levering:

Norfloor AS er ikke ansvarlig for manglende oppfyllelse av sine forpliktelser som følge av force majeure, streik, lockout eller øvrige årsaker, som ligger utenfor Norfloor’s kontroll – herunder leveringsvanskeligheter hos leverandører – som fremkaller mangler på den kontraherte vare eller råvare til denne.
Enhver av partene kan i slike tilfeller med varig leveringshindring, helt eller delvis, heve salget. 
Er tilfellet av midlertidig karakter, kan de kreve leveringstiden utsatt. Så fremt en av partene påberoper det, må denne uten ugrunnet opphold underrette den annen part.

NB! Levering av varer fra vårt hovedlager i Halden, går fortsatt som normalt. 

 

Ta vare på hverandre.

Med vennlig hilsen,
Norfloor