FLISER TIL NÆRINGSBYGG

Norfloor har fliser som tilfredsstiller de sterke kravene til forskjellige bygg som skoler, sykehus, kontorlokaler, kjøpesentre og annen næring.

Det er viktig å velge de riktige flisene til forskjellige underlag og bruksområder, derfor bør man benytte fliser som tåler kravene med:

  • Slitasje
  • Ripefastet
  • Bøye-strekkfasthet
  • Sklisikkerhet

Norfloor har fliser som oppfyller alle disse kravene, samt universell utforming med lederlinjer og fliser til våtrom med stor vannbelastning. 
Keramiske fliser til næringsbygg kan også brukes i fasaden i et ventilert system hvor man kan velge om man også ønsker tilleggsisolering 

 

 

 

La oss bistå

Vår prosjektavdeling er behjelpelige med råd og kan følge opp nettopp ditt prosjekt med kvalitet, fagkunnskap og markedsorienterte priser.


 
*Navn


*Epost


Telefon


*Kommentar

 
* Obligatoriske felt
 
 Jeg tillater behandling av mine personlige data, som bedre beskrevet i informasjonen.

I henhold til EU-forordningen 2016/679 ("GDPR") og personopplysningsloven opplyser Norfloor AS - Strømsveien 325, 10081 Oslo (Norge), (heretter også "Behandlingsansvarlig") at alle personlige data registrert på www.norfloor.no brukes for å svare på e-post ved kontaktforespørsler og for annen kommunikasjon, herunder invitasjoner til arrangementer, forretningskommunikasjon og / eller for statistiskanalyse og markedsundersøkelser. Dataene samles etter uttrykkelig samtykke, som kan tilbakekalles når som helst. Data overføres ikke til tredjeparter eller videreformidles, eller overføres til et tredjeland eller til en internasjonal organisasjon. De oppgitte dataene vil bli behandlet og lagret frem til at samtykke tilbakekalles. Den interesserte part kan utøve, med hensyn til behandling av personopplysninger, adgangsretten i henhold til EU-forordning 2016/679, retten til data overføring, samt retting eller sletting av data eller begrensning av behandling eller opposisjon til det. Slike forespørsler må rettes til følgende e-postadresse: ledelsen@norfloor.noDen interesserte parten som mener at behandlingen som angår ham, strider mot EU-forordning 2016/679 har rett til å klage til myndighetene.

 
 
 
     

 

   

Norfloor gulv fliser

 

 

 

Hvorfor Norfloor?

Norfloor er blant de største i prosjektmarkedet.

Vi importerer fliser fra noen av Italias største fabrikker som Floorgres, Imola og Terratinta, og har med oss Mapei som verdens største leverandør på flislim, fug og membraner for å kunne oppfylle strenge krav til samspill mellom fliser og underlag. 

Norfloor har gjennom mange år fulgt utviklingen når det gjelder design og tekniske og kvalitetsmessige krav, og vi følger prosjektene med arkitekter, ingeniører, designere og håndverkere som benytter seg av Norfloor`s omfattende produktspekter og kompetanse.

 

Fornøyde kunder

Vi har tusenvis av fornøyde kunder og vår beste reklame er vårt renommé

Bla i prosjektene

Bruk synkende rekkefølge