Fliser

Fliser er lekkert, lett å vedlikeholde og svært slitesterkt!

Norfloor har helt siden starten i 1979, levert fliser til tusenvis av norske byggeprosjekter og er nå Norges eldste flis-kjede. Italiensk kvalitet har alltid stått i fokus! Vi har dyktige salgskonsulenter som hjelper deg med råd og tips til hvordan du kan velge fliser til ditt prosjekt. I tillegg tilbyr vi digitale tegnetimer, slik at du kan planlegge ditt neste prosjekt akkurat der du er. 

Fliser av høy kvalitet

Husk at det finnes store kvalitetsforskjeller på fliser i markedet, blant annet vannopptak,  ripefasthet og frostbestandighet som påvirker prisene. 
Vi er meget nøye på og vi setter alltid kvalitet i første rekke når vi skal velge fliser til våre kunder og vi godtar ingen kompromisser når det kommer til kvalitet. Valg av riktig kvalitetsfliser er helt avgjørende for et godt resultat og en stil du vil trives med i flere år.

Fliser i alle prisklasser

Hos Norges eldste flis-kjede finner du fliser i alle stilarter, varianter og prisklasser og noe av det vi vektlegger aller mest er å være en idèkilde, samt gi inspirasjon til løsninger som passer for deg - enten det er klassiske trygge valg, eller de mest trendy og ultramoderne løsninger.

Vi i Norfloor ønsker å tilby våre kunder et innovativ og moderne utvalg som skal gi muligheten til å velge fra alle prisklasser, fra det rimelige til det ekslusive og unike. Våre fliser blir produsert og importert fra Italia fra verdensledende produsenter, noe som gir våre kunder en trygghet at produktene vi fører er av høyest kvalitet. 

fliser