Gulvfliser

Norfloor har et enormt utvalg av italienske gulvfliser i alle prisklasser til bad, kjøkken og gang. Med et lekkert flislagt gulv fra Norfloor får du et enkelt renhold, og en følelse av luksus. Det er avgjørende å bruke tid på vurdering og valg av gulvfliser; du skal trives med valget i mange år. Gulvfliser Norfloor fører er fra Italias ypperste og beste kvalitetsleverandører og gjennom hele tiden å ligge i forkant kan vi tilby deg de beste produktene uten kompromissløsninger. 

Ved å bruke forskjellige farger på gulvet påvirker du hvordan rommets volum oppfattes. Ved å velge gulvfliser i store størrelser får rommet et elegant og særegnt uttrykk med færre og tynnere fuger. Hos Norfloor finner du gulvfliser i alle farger, størrelser og overflater som kan tilpasses til dine behov og forventninger. Utendørs anbefaler vi gjennomfarget porcellanato fliser som har et vannoppsug langt lavere enn andre fliser. Du finner hos oss gulvfliser i alle muligeformater, fra de minste 10x10 flisene til de største variantene i 120x120cm størrelse. 

Norfloor fører også alle tilleggsprodukter du kan ha behov for som for eksempel rengjøringsprodukter, impregnering, flislim, fugemasse ov verktøy. 

Spør Norfloor eksperter - vi hjelper deg gjerne!  I mellomtiden kan du sjekke vårt store utvalg av gulvfliser på nettsidene våre ved å klikke på linken under! Bli inspirert! 

Bruk synkende rekkefølge