Norfloor Haugesund

Norfloor Haugesund

Kjære kunde

Hos Norfloor tar vi vare på hverandre og deg. Derfor følger vi myndighetenes råd, og har i tillegg iverksatt en rekke tiltak for å forebygge smittespredning.

Som kunde kan du være helt trygg på at vi har tatt solide grep for at du skal få en trygg handleopplevelse. Her er noen av av våre tiltak for å tilrettelegge for deg og alle våre andre kunder en best mulig handleopplevelse i en krevende tid:


Nettbutikk
Husk at vår nettbutikk alltid er åpen. Her kommer flere nyheter og spennende kampanjer, så det er bare å følge med.

Hjemlevering
For å gjøre denne utfordrende situasjonen litt lettere kan du få varene dine levert helt hjem. Ordre over kr 7500 har fri frakt.

Digital tegnetime
Vi kan også hjelpe deg med å planlegge dine små og store prosjekter - uansett hvor du bor, med vår gratis nettbaserte tegnetime.

Ta vare på hverandre!

Åpningstider
  Butikk
Mandag:
09.00 – 17.00
Tirsdag: 09.00 – 17.00
Onsdag: 09.00 – 17.00
Torsdag: 09.00 – 18.00
Fredag: 09.00 – 17.00
Lørdag: 10.00 – 14.00
Søndag: stengt

 

Vurderer du å totalrenovere ditt bad, så anbefaler vi at du tar turen til oss ! Hos oss finner du alt du trenger til ditt bad - vi har alt fra baderomsmøbler til flisene på veggen! Flisene er utstilt i et flott miljø for at kundene lettere kan se hvordan resultatet kan bli. Her får man fliser som er lekre utendørs, til gulv i alle rom, kjøkken og baderom.

Det brede utvalget av fliser fra Italias største fabrikker gjør at det ikke er vanskelig å finne noe som passer enhver smak. Her er det fliser i uendelig mange farger, mønstrer og fasonger. Flisene får du i alle slags størrelser, fra mosaikk og helt opp til 60×120 cm. 

Lurer du på noe angående fliselegging, er den erfarne betjeningen alltid behjelpelig med gode råd, tips og veiledning.

Kontakter

5536 Haugesund
Raglamyrveien 15
Tlf. 52 70 88 90
Fax. 52 70 88 94

Varekategorier

  • Fliser
  • Møbler og VVS
  • Tilbehør
  • Kjemiske produkter