Hjemme hos: re.Habitat

Bli med hjem til Malene Myrestrand og Dallas M. C. Kerkenezov (@re.Habitat) som er fylt med inspirerende og smarte løsninger - og få med deg deres beste oppussingstips. 

Norfloor re.habitat bad

Foto:  Malene Myrestrand og Dallas M. C. Kerkenezov


Hvordan vil dere beskrive hjemmet deres, og hva sier den om dere?

- Hjemmet vårt er 100% oss! Vi har tegnet og bygget alt selv samdig som vi har økt familien vår fra tre til fire, så huset forteller vår historie spiker for spiker. Vi jobber hardt for å få det slik vi vil, selv om det betyr at ting kanskje tar litt lengre mellom fulltidsjobber, to små barn og tidsklemma.

- Det var viktig for oss at huset måtte utfylle og tilpasses det travle familielivet og gjøre hverdagen vår enkel og avslappet. Med fokus på godt håndverk, naturlige materialer og en dæsj av design elementer føler vi huset har blitt et hjem skreddersydd for oss!

- Det er alltid noe å bygge/fikse, nå er det terrassen og balkongen sin tur!

 

Norfloor re.habitat bad

Foto:  Malene Myrestrand og Dallas M. C. Kerkenezov

 

Hvilke farger går dere mest for i hjemmet?

- Vår fargepalett er kalk, rustrød, messing, sort og grått.
Vi har valgt en lys kalkfarge som går igjen i de aller fleste rom. Vi ville tilføre farge på litt andre måter:

  • farget tak på begge ungene sine rom
  • messingbeslag på kjøkkenviten og splash back
  • kontor/gjesterom gikk vi for en rustrød farge på vegger, tak og lister – og samme lune farge går igjen på innredningen på vaskerommet.

 

Norfloor re.habitat bad

Foto:  Malene Myrestrand og Dallas M. C. Kerkenezov

 

Deres beste oppussingstips?

- Tenk utenfor boksen!
Har du alltid ønsket deg noe men har ikke råd til å kjøpe? Vær litt kreativ, alt trenger ikke å være ferdigprodusert! Feks. vi hadde alltid drømt om en glassvegg i stuen, og en messing venlator men det ble priset til langt over budsjetttet vårt. Så vi fant to store glassfelt fra et kontor som ikke skulle brukes mer og laget en ramme av treverk og malte det sort! Og vi kjøpte en enkel ventilator fra ikea som vi bokset inn i kryssfinér og kledde den med messingbeslag! Plutselig ble begge drømmene oppfylt og det til en brøkdel av prisen!

 

 Norfloor re.habitat bad

Foto:  Malene Myrestrand og Dallas M. C. Kerkenezov

 

Hvilke interiørtrender liker dere akkurat nå?

- Mørk treverk! Både på baderomsmøbler, kjøkken og stue! Også har vi en svakhet for Terazzo, det er bare så utrolig mye flott der ute! Mye av inspirasjonen vår kommer fra utlandet, spesielt fra Dallas sitt hjemland, Australia.

 

Norfloor re.habitat bad  

Foto:  Malene Myrestrand og Dallas M. C. Kerkenezov 

 

5. Hva ser vi aldri komme over dørstokken hos dere?

Shabby chic møbler… Det passer inn hos mange, men ikke hos oss.

 

Norfloor re.habitat bad

Foto:  Malene Myrestrand og Dallas M. C. Kerkenezov 

 

6. Deres aller beste interiør?ps?

Ikke kjøp alt interiør på en gang! Da kan en fort falle i «trend-fella» og en går lei eDer 6 måneder… Et hjem tar <d å bygge, men det tar også <d å «bo seg inn». Det skal reflektere dere som bor der så da må en også få <d <l å samle inn godbiter fra livets reise.

 

7. Hva liker dere best med baderommet deres?

Vi elsker den behagelige mixen av mykt treverk mot den rå overflaten <l betongflisene <l Azuma. Det er noe <dløst over naturlige overflater som betong. Det føles som om badet vårt aldri kommer <l å gå av moten - vi blir iallfall aldri lei! Det som kanskje er blikkfanget på badet er den lange nisjen som strekker seg fra badekaret og helt over <l dusjen. Super prak<sk og så fin! Innebygde armaturer i maD sort fullførte den eksklusive looken vi var på jakt eDer. På gjestebadet elsker vi den lunheten ved å bruke ton-i-ton farger. Vi kombinerte lekre fliser fra Imola på vegg og gulv med komplimenterende sart rosa våtromsmaling på resten og armaturer i rosegull finish. Et lite <ps; dusjvegger helt opp <l taket får badet <l å føles større - hør med din lokale glassmester slik vi gjorde.

 

8. Hvordan liker dere å dekorere badet?

Enkelt! Elsker å bringe inn naturlige materialer, så vi har brukt fleDet stråkurv – en <l skiDentøy og en <l badeleker. Vi har ikke for mange gjenstander på servantskapet, men et par favoriDprodukter står fremme på en liten treaøl og vi har all<d en «statement» vase med noe blomster eller strå! Da blir det all<d liD koseligere!

 

9. Kan dere dele deres top 5 instagram-favoriNer?

Utrolig vanskelig å velge kun 5! Men her er et knippe australske og norske godbiter: hDps://www.instagram.com/jtech_construc<ons/ jtech_construc<ons er to av våre aller beste venner fra Australia som bygger nydelige luksuriøse hjem! hDps://www.instagram.com/zephyr_and_stone/ to australske søstre som har «killer style»! hDps://www.instagram.com/nina_notetoself/ Nina har et øye for detaljer og vi digger s<len! Gleder oss <l å se når hennes nye hus er ferdig! hDps://www.instagram.com/tonekrok/ Tone Kroken! Her får vi inspirasjon fra hennes oppdrag og ikke minst hennes egen nydelige leilighet! hDps://www.instagram.com/villaknutsen/ Elsker hjemmet hennes – bonus at Susanne er en sprudlende rogalending! 

 

Stjel stilen til re.Habitat