Hjemme hos: Heine & Tonje

Hjemme hos: Heine & Tonje

FARGERIKT DRØMMEBAD

Heine og Tonje fant den perfekte flamingo-flisen til badet sitt da de skulle pusse opp badet. Se hvordan de sammen med Norfloor, skapte et bad med tropiske vibber og masse personlighet.

Foto og tekst: Heine og Tonje i samarbeid med Norfloor.


Hvordan vil dere beskrive badet deres?
Vi vil beskrive badet vårt som lekent, fargerikt, med en inspirerende og avslappet atmosfære.

Norfloor baderom med flamingo fliser
Sartoria Scenari fliser.

Hva er deres beste oppussingstips?
Det er mange ting å tenke på når man planlegger å pusse opp et baderom. Størrelsen på badet, plassering av inventar, materialvalg, farger og hvilke behov de som bor der har, for å nevne noen. Det viktigste for oss er derimot å skape et rom som gjør at vi kjenner på glede når vi er der! 

"..skape et rom som gjør at vi kjenner på glede når vi er der."

Norfloor-baderomsfliser

Heine og Tonje fikk designet sitt baderom hos Norfloor Fredrikstad.

Norfloor-baderomsfliser

Hvordan opplevde dere designprosessen med oss?

Det var svært god hjelp å få hos Norfloor i planleggingsprosessen. Hos Norfloor lagde Vera en realistisk plantegning med plassering av inventar, riktige farger og mønster på fliser. På denne måten ble det lettere å visualisere hvordan badet ville se ut. Med utgangspunkt i denne plantegningen ble det enklere å gjøre nødvendige endringer før oppussingen startet og vi ble sikrere på de valg vi tok.

Norfloor-baderomsfliser
Her kan du se 3D tegning av badet til Heine og Tonje i 360 grader.


Hva liker dere best med baderommet deres?
Det vi liker best med baderommet vårt er at de ulike elementer fungerer så godt sammen, vi synes de forsterker hverandre på en god måte. Av fliser ønsket vi grønne hexagon marmor fliser på gulvet. Med utgangspunkt i disse, lette vi videre og fant hvite subwayfliser. Vi endte opp med å bruke på vegg i dusj, over vask og rundt sisterne.

Norfloor-baderomsfliser

"..De skaper et fantastisk liv til rommet."

Norfloor-baderomsfliser

- Og som kronen på verket; de fantastisk vakre, fargerike og store italienske flamingoflisene vi har på deler av vegg og i dusj (Norfloor). Når vi først så disse var vi helt solgt. De er så unike og annerledes enn hva vi hadde sett noe annet sted. De skaper et fantastisk liv til rommet og ikke minst bidrar de til å skape glede : )  

Norfloor-baderomsfliser

Hvordan liker dere å dekorere badet?
For oss er de vakre italienske flisene fra Norfloor å anse som dekorasjon i seg selv. Men i tillegg har vi dekorert baderommet med noen planter og et Frida Kahlo litografi laget av den norske kunstneren, Gro Mukta Holter. Samt en messing knagg på veggen, som for meg, fungerer som en påminnelse om noen kloke og inspirerende ord tidligere uttalt av den avdøde lege og professor Per Fuggeli- ( "Gi litt mer faen og få et bedre liv. Vi må godta vår smerte, forandre på det vi kan- og le av resten").

Norfloor-baderomsfliser

Hvilke interiørtrender liker dere akkurat nå?
Det høres kanskje ut som en klisje, men vi er veldig lite opptatt av trender når det kommer til interiør. Vi leser verken blogger eller er på Instagram. Men vi, som alle andre, blir jo påvirket av den tiden vi lever i og det som omgir oss. I alle år har vi vært glade i å bruke farger i hjemmet vårt og farger er det jo mye av i trendbildet nå, så sånn sett følger vi kanskje en trend. Det er i så fall en trend vi liker godt og kjenner oss hjemme i.

Norfloor-baderomsfliser

 

Stjel stilen til Heine og Tonje

Bruk synkende rekkefølge