Feminint bad som skiller seg ut

Feminint bad som skiller seg ut

Familien i Drammen ønsket seg et bad med en lun atmosfære og som skilte seg ut fra bad de hadde sett før. Med frie tøyler, ekstra fokus på detaljene, tok interiørarkitekten jobben med å designe et unikt bad. 

Foto og tekst:  Ine Bangås
Design og utførelse: Intark AS

Badet fra 70-tallet hadde behov for omfattende rehabilitering. Alle vegger ble revet og gulvet ble pigget opp slik at alt røropplegg og elektrisk ble nytt. Det var god takhøyde i rommet, så taket ble lektet ned for å gi plass til innfelte downlights med dim-to-warm funksjon.

Norfloor fliser - feminint bad
Rosy Blush Hexagon mosaikk og Ceppo fliser på toalettkassen og gulv.

BORT MED DET HVITE

De fleste kunder ønsker å gå bort fra de hvite, sterile badene som var populære for noen år siden. For å skape en lun stemning valgte vi, istedet for tradisjonell hvit gips, å legge eikefinert mdf som himling. Denne ble lakket med 3 strøk mattlakk for å oppnå en vannavvisende og vaskbar overflate.

Norfloor fliser - feminint bad
Eikefinert mdf som himling.

Norfloor fliser - feminint bad

ET EKSKLUSIVT RESULTAT

På gulvet og deler av veggene er det lagt Ceppo Di Gre 60x60 flis, mens det i den nedsenkede dusjsonen er lagt samme flis i 5x5 format for å oppnå riktig fall til sluk. Rundt toalettkassen er flisene gjæret i hjørnene for å oppnå et ekslusivt resultat.

Norfloor fliser - feminint bad

Norfloor hexagon fliser

Over toalettkassen og på en annen vegg er det lagt mosaikkfliser av typen Hexa Mix med en blanding av ulike glansgrader og overflater som gjør den ekstra spennende.

Norfloor fliser - feminint bad

Her har vi valgt en fugefarge som matcher flisen, for å oppnå en så helhetlig farge på veggen som mulig. I overgangen mellom ulike fliser på samme vegg har vi lagt en nivålist av aluminium i sort matt utførelse. Denne tar igjen den sorte profilen rundt speilet, og er også brukt i dusjnisjen mellom fliser i ulike formater.

Norfloor fliser - feminint bad
Fugefarge som matcher Rosy Blush Hexagon mosaikk flisene


KOBBER + ROSA MOSAIKK

Innredningen i eik tar igjen det samme materialet fra himlingen, og prikken over i’en i dette badet er blandebatteri og trykknapp i kobberutførelse som tar igjen fargen fra de rosa mosaikkflisene.

Norfloor fliser - feminint bad
FØR: Badet fra 70-tallet hadde behov for omfattende rehabilitering.

Norfloor fliser - feminint bad
ETTER: Interiørarkitektene fra Intark AS skapte en lun atmosfære i det nye badet.


Norfloor fliser baderomNorfloor fliser baderom
Plan og oppriss av baderommet 

 

Instagram: @intark.no

Nettside: www.intark.no

Ønsker du hjelp til design av ditt bad? Benytt kontaktskjemaet på nettsiden til Intark AS eller ring 45290932.

 

 

Stjel stilen

Bruk synkende rekkefølge