Norfloor Prosjekt - Kjøpesentre

Fliser til kjøpesentere

Norfloor har fliser som tilfredsstiller de sterke kravene til forskjellige konstruksjoner i kjøpesentre som bl.a. ripefasthet, bøye-strekkfasthet og sklisikkerhet. Flisene holder mål langt innenfor ISO-normen. Flisene kan leveres laserskjært som betyr rette kanter samt rettvinkelhet. På den måten er det lettere og legge store rette flater samt at fugene kan gå helt opp til kanten.

Kjøpesentre skal oppfylle kravene ihht TEK10 og universell utforming. Norfloor har fliser til trapper samt ledelinjer for synshemmede som oppfyller disse kravene. Mange av flisene til Norfloor har også resirkulert materiale for å spare miljøet.

Vi importerer fliser fra noen av Italias største fabrikker som Floorgres, Imola og Iris, og har med oss Mapei som er verdens største leverandør på flislim, fug og membraner for å kunne oppfylle strenge krav til samspill mellom fliser og underlag. Norfloor har gjennom mange år fulgt utviklingen når det gjelder design og tekniske og kvalitetsmessige krav, og vi følger prosjektene med arkitekter, ingeniører, designere og håndverkere som benytter seg av Norfloor`s omfattende produktspekter og kompetanse.

Vår prosjektavdeling følger opp nettopp ditt prosjekt med kvalitet, fagkunnskap og markedsorienterte priser som gjør at du kan stole på Norfloor. Prosjektavdelingen leverer fliser til alle typer prosjekter, men prosjekterer og leverer også totalløsninger til svømmehaller og fasader.

Kom gjerne innom noen av våre prosjektavdelinger for en hyggelig prat, eller send en email til en av våre prosjektmedarbeidere.

Kontakt kontakt vår prosjekt ansvarlig for nærmere presentasjon.

NORFLOOR ER EN PARTNER DU KAN REGNE MED