Flere visninger

Terrazzo fliser er veldig hot i dagens interiørbilde og har alltid vært et kjent overflateprodukt i Norsk arkitektur som man kan finne igjen i mange bygårder fra tidligere år. Teknologien i flisproduksjonen har nå utviklet seg til den graden hvor man klarer å levere produkter som har et Terrasso utseende men med bedre tekniske egenskaper.
Parade serien ifra vår italienske leverandør Imola Ceramica er produsert med dagens mest innovativ teknologi som klarer å skape gjennomfargede fliser med eksklusive estetiske egenskaper. Det betyr at denne flisen egner seg til absolutt alle bruksområder, ingen risiko for at overflaten mister farger eller grafikken blir nedslitt da mønsteret man ser er gjennomgående i flisene.
En annen stor fordel er at disse flisene ikke trenger noen form av vedlikehold eller impregnering da overflaten er porefri og vanntett. Parade serien produseres i 12 ulike farger og størrelsene varierer fra 30x60 til 120x120cm og selvfølgelig mosaikk. Flisene har rektifiserte kanter, som gjør det mulig med meget smale fuger.

Lagetstatus:

Availability: Bestillingsvare

Størrelse: 60x60
Pris pr. m2
kr 1 099,00

Tilleggsinformasjon

Enhet KVM
Størrelse flis 60x60
Kvm pr. eske 1,08
Farge Hvit
Bruksområde Gulv, Vegg
Overflate Matt
Flistykkelse (mm) 10,5
Leverandør Cooperativa Ceramica d’Imola
Rom Bad, Kjøkken, Stue, Soverom, Gang, Terrasse
Inne/Ute Inne, Ute
Utseende Terrazzo
Flis Klassifisering Uglassert Porcellanato
Leveringstid Ca. 2 uker
Artikkel PRDE 60W RM

Du kan også trenge