Retningslinjer for personvern i Norfloor AS

Innledning

Norfloor AS som behandlingsansvarlig legger stor vekt på at håndtering av at personopplysninger skjer på en trygg og sikker måte i samsvar med personopplysningsloven. (GDPR) Adressen til Norfloor finner du nederst i dette dokumentet.

Disse retningslinjene for personvern gjelder også for nettstedet norfloor.no og flisklubben.no. (nettstedene)

Innsamling og bruk av personopplysninger

Vi registrerer personopplysninger du oppgir til oss, og som er nødvendig for å gjennomføre våre avtaleforpliktelser overfor deg i overensstemmelse med lovpålagte krav, samt opplysninger om din bruk av våre tjenester.

Ved behov kan det være nødvendig å overføre opplysningene til Norfloors tilknyttede selskaper eller agenter i Norge eller i utlandet.

Dine personopplysninger kan også bli utlevert til andre i lovbestemte tilfeller og når det er nødvendig for å beskytte og forsvare Norfloor som selskap, dets rettigheter, ansatte, kunder eller publikum generelt. I slike tilfeller vil utenforstående bare få tilgang til den informasjonen de har behov for.

Norfloor samler inn enkelte opplysninger om maskinvaren og programvaren din. Denne informasjonen brukes til å drive tjenesten, opprettholde kvaliteten på tjenesten og gi generell statistikk for bruken av Nettstedet.

Norfloor samler også inn informasjon om hvilke sider kundene besøker på Nettstedet. Disse dataene om sidebesøk kan kobles mot kundens personlige profil dersom kunden er innlogget eller ved å følge lenker i kommunikasjon fra Norfloor. Norfloor gjør dette for å forstå kundenes behov bedre og videreutvikle og tilpasse tjenestene.

Dine personopplysninger vil bare bli brukt til andre formål, eller bli utlevert til andre når du samtykker til dette og når det er nødvendig for at vi skal kunne gjennomføre våre forpliktelser overfor deg.

Din profil

Hvis du frivillig velger å registrere en profil om deg selv på norfloor.no eller flisklubben.no og abonnerer på et nyhetsbrev, vil du selv kunne se de personlige opplysningene som er lagret i ”din profil”. Dersom du ønsker å endre eller slette personlige opplysninger må du logge deg inn på det aktuelle nettstedet. Du blir bedt om å angi brukernavn og passord før du får tilgang til disse opplysningene.

Innsyn

Du har rett til å kreve innsyn i hvilke personopplysninger som er lagret hos Norfloor AS. En slik begjæring om innsyn kan fremsettes ved å kontakte oss som beskrevet nedenfor. De personopplysninger som er lagret i  ”din profil” får du tilgang til ved å logge deg inn som beskrevet ovenfor.

Sletting

Du har rett til å kreve at Norfloor sletter dine personopplysninger når opplysningene ikke lenger er nødvendig å oppbevare for Norfloor, med mindre det er lovpålagt for Norfloor å oppbevare opplysningene. Norfloor vil også på eget initiativ slette personopplysningene når de ikke lenger er nødvendig å oppbevare.

Et krav om sletting av personopplysningene kan fremsettes ved å kontakte oss som beskrevet nedenfor.

Sikkerhet for personlige opplysninger

Norfloor bruker flere sikkerhetsteknologier for å beskytte de personlige opplysningene mot uautorisert tilgang, eller brukt til videreformidling. Vi lagrer for eksempel de personlige opplysningene du oppgir på servere med meget begrenset tilgang, som står i overvåkede lokaler. Når vi overfører sensitiv informasjon (som personopplysninger) over Internett, beskytter vi den ved hjelp av kryptering, blant annet SSL-protokollen (Secure Socket Layer).

Bruk av cookies (informasjonskapsler)

Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på nettstedene norfloor.no og flisklubben.no. Cookies er data som leveres fra nettstedene, og lagres lokalt på din datamaskin (i din nettleser).

Dette benytter vi Cookis til:

  • Nødvendig funksjonalitet på siden

Nettstedene bruker cookies ved innlogging. Det betyr at du ikke vil kunne logge deg inn på nettstedene dersom du ikke godtar cookies i nettleseren din. Vi bruker også andre funksjonelle cookies som påvirker din opplevelse av nettstedene.

  • Webanalyse og statistikk

Nettstedene bruker cookies for å innhente ikke-personlig informasjon av brukernes bevegelser samt utføre tester og forsøk på brukeratferd. Vi gjør dette for å gi en bedre brukeropplevelse, identifisere preferanser, diagnostisere tekniske feil, analysere trender og forbedre nettsidene. Vi bruker blant annet Google Analytics til dette.

  • Målrettet annonsering

Nettstedene bruker cookies for målrettet annonsering på internett. Vi tillater også tredjepart cookies fra partnere i Flisklubben.no. Dette gjelder kun for partnere som til enhver tid er synlige i partneroversikten på Nettstedet. Hensikten med dette er målrettet annonsering fra Flisklubben.no og våre partnere. Vi bruker blant annet Google Analytics/Adwords og DoubleClick for "Display Advertising” og "remarketing". Dersom du ikke ønsker dette kan du endre dine innstillinger på denne siden: https://www.google.com/settings/ads.Hvis du velger å ikke la nettleseren godta informasjonskapsler fra Nettstedet, vil du kunne se teksten på skjermen, men tjenesten vil ikke være tilpasset ditt behov, og enkelte funksjoner vil ikke fungere optimalt.

Kontakt

Dersom du ønsker å kontakte oss for å vite hvilke personopplysninger som er lagret hos oss, eller for å rette opp feil eller å be om at opplysningene slettes, kan du kontakte oss via e-post eller sende et brev til adressen nedenfor med kopi av gyldig legitimasjon (førerkort og / eller pass):

Ledelsen@norfloor.no

eller

Norfloor AS
Strømsveien 325
1081 Olso
Norge

 

 

Gyldig fra - og endringsinformasjon

Disse retningslinjene for personvern er gyldige fra og med 07. mai 2018 og erstatter alle tidligere retningslinjer for personvern. Vi publiserer alltid de siste og gjeldende retningslinjer på våre websider. Hvis vi gjør endringer publiserer vi en revidert utgave med ny gyldighetsdato.