Retningslinjer for personvern i Norfloor AS

Innledning

Norfloor AS som behandlingsansvarlig legger stor vekt på at håndtering av at personopplysninger skjer på en trygg og sikker måte i samsvar med personopplysningsloven. (GDPR) Adressen til Norfloor finner du nederst i dette dokumentet.

Disse retningslinjene for personvern gjelder også for nettstedet norfloor.no og flisklubben.no. (nettstedene)

Innsamling og bruk av personopplysninger

Vi registrerer personopplysninger du oppgir til oss, og som er nødvendig for å gjennomføre våre avtaleforpliktelser overfor deg i overensstemmelse med lovpålagte krav, samt opplysninger om din bruk av våre tjenester.

Ved behov kan det være nødvendig å overføre opplysningene til Norfloors tilknyttede selskaper eller agenter i Norge eller i utlandet.

Dine personopplysninger kan også bli utlevert til andre i lovbestemte tilfeller og når det er nødvendig for å beskytte og forsvare Norfloor som selskap, dets rettigheter, ansatte, kunder eller publikum generelt. I slike tilfeller vil utenforstående bare få tilgang til den informasjonen de har behov for.

Norfloor samler inn enkelte opplysninger om maskinvaren og programvaren din. Denne informasjonen brukes til å drive tjenesten, opprettholde kvaliteten på tjenesten og gi generell statistikk for bruken av Nettstedet.

Norfloor samler også inn informasjon om hvilke sider kundene besøker på Nettstedet. Disse dataene om sidebesøk kan kobles mot kundens personlige profil dersom kunden er innlogget eller ved å følge lenker i kommunikasjon fra Norfloor. Norfloor gjør dette for å forstå kundenes behov bedre og videreutvikle og tilpasse tjenestene.

Dine personopplysninger vil bare bli brukt til andre formål, eller bli utlevert til andre når du samtykker til dette og når det er nødvendig for at vi skal kunne gjennomføre våre forpliktelser overfor deg.

Din profil

Hvis du frivillig velger å registrere en profil om deg selv på norfloor.no eller flisklubben.no og abonnerer på et nyhetsbrev, vil du selv kunne se de personlige opplysningene som er lagret i ”din profil”. Dersom du ønsker å endre eller slette personlige opplysninger må du logge deg inn på det aktuelle nettstedet. Du blir bedt om å angi brukernavn og passord før du får tilgang til disse opplysningene.

Innsyn

Du har rett til å kreve innsyn i hvilke personopplysninger som er lagret hos Norfloor AS. En slik begjæring om innsyn kan fremsettes ved å kontakte oss som beskrevet nedenfor. De personopplysninger som er lagret i ”din profil” får du tilgang til ved å logge deg inn som beskrevet ovenfor.

Sletting

Du har rett til å kreve at Norfloor sletter dine personopplysninger når opplysningene ikke lenger er nødvendig å oppbevare for Norfloor, med mindre det er lovpålagt for Norfloor å oppbevare opplysningene. Norfloor vil også på eget initiativ slette personopplysningene når de ikke lenger er nødvendig å oppbevare.

Et krav om sletting av personopplysningene kan fremsettes ved å kontakte oss som beskrevet nedenfor.

Sikkerhet for personlige opplysninger

Norfloor bruker flere sikkerhetsteknologier for å beskytte de personlige opplysningene mot uautorisert tilgang, eller brukt til videreformidling. Vi lagrer for eksempel de personlige opplysningene du oppgir på servere med meget begrenset tilgang, som står i overvåkede lokaler. Når vi overfører sensitiv informasjon (som personopplysninger) over Internett, beskytter vi den ved hjelp av kryptering, blant annet SSL-protokollen (Secure Socket Layer).

Kontakt

Dersom du ønsker å kontakte oss for å vite hvilke personopplysninger som er lagret hos oss, eller for å rette opp feil eller å be om at opplysningene slettes, kan du kontakte oss via e-post eller sende et brev til adressen nedenfor med kopi av gyldig legitimasjon (førerkort og / eller pass):

ledelsen@norfloor.no

eller

Norfloor AS
Strømsveien 325
1081 Olso
Norge

Gyldig fra - og endringsinformasjon

Disse retningslinjene for personvern er gyldige fra og med 07. mai 2018 og erstatter alle tidligere retningslinjer for personvern. Vi publiserer alltid de siste og gjeldende retningslinjer på våre websider. Hvis vi gjør endringer publiserer vi en revidert utgave med ny gyldighetsdato.