Norfloor Risør

Kjære kunde

Hos Norfloor tar vi vare på hverandre og deg. Derfor følger vi myndighetenes råd, og har i tillegg iverksatt en rekke tiltak for å forebygge smittespredning.

Som kunde kan du være helt trygg på at vi har tatt solide grep for at du skal få en trygg handleopplevelse. Her er noen av av våre tiltak for å tilrettelegge for deg og alle våre andre kunder en best mulig handleopplevelse i en krevende tid:


Nettbutikk
Husk at vår nettbutikk alltid er åpen. Her kommer flere nyheter og spennende kampanjer, så det er bare å følge med.

Hjemlevering
For å gjøre denne utfordrende situasjonen litt lettere kan du få varene dine levert helt hjem. Ordre over kr 7500 har fri frakt.

Digital tegnetime
Vi kan også hjelpe deg med å planlegge dine små og store prosjekter - uansett hvor du bor, med vår gratis nettbaserte tegnetime.

Ta vare på hverandre!

Åpningstider
  Butikk
Mandag:
08.30 – 16.00
Tirsdag: 08.30 – 16.00
Onsdag: 08.30 – 16.00
Torsdag: 08.30 – 18.00
Fredag: 08.30 – 16.00
Lørdag: stengt
Søndag: stengt

 

Vi er et flis og steinsenter som holder til ved Søndeled i Risør kommune, nærmere bestemt mellom Brokelandsheia næringspark og Sørlandsporten bare 10 m fra gamle E18 så du har sikkert observert oss.
 
Vi er en franchaise avdeling i Norfloorkjeden, og fører hele  Norfloor sitt sortiment. I tillegg har vi et bredt utvalg av skifer, naturstein, belegningsstein, heller, kantstein og hagemurer. Vi selger også betongvarer som rør og kummer. Vi har 50 års erfaring i bransjen, noe som gir deg trygghet.
 
Vi importerer direkte fra flere av verdens største produsenter. Vi leverer både engros og direkte til kunde.
 
Velkommen til Norfloor Risør, la oss hjelpe deg med å gjøre dine drømmer virkelige.

 

Kontakter

4990 Søndeled
Søndeledveien 805
Tlf. 477 66 530

Varekategorier

  • Fliser
  • Møbler og VVS
  • Tilbehør
  • Kjemiske produkter
  • Naturstein