Norfloor Skien

NORFLOOR SKIEN | KORONATILTAK

Kjære kunde,  

Grunnet den nåværende smittesituasjonen og innføring av nytt tiltaksnivå, er vi dessverre pålagt å holde vårt showroom midlertidig stengt for privatkunder.

Under denne perioden vil avdelingen være bemannet, slik at du kan få kjøpshjelp eller foreta en bestilling over telefon. Ved hastesaker kan du sende en forespørsel om privat konsultasjon (skien@norfloor.no).

Butikkens lager vil være åpen for kontaktløs vareutlevering.  

 

Smittereduserende tiltak


Hos Norfloor tar vi vare på hverandre og deg. Derfor følger vi myndighetenes råd fortløpende, og har i tillegg iverksatt en rekke tiltak for å forebygge smittespredning.

Som kunde kan du være helt trygg på at vi har tatt solide grep for at du skal få en trygg handleopplevelse. Dersom du ikke ønsker å besøke vår butikk eller hente varene selv, har vi tilrettelagt for en best mulig handleopplevelse i en krevende tid:


Nettbutikk
Husk at vår nettbutikk alltid er åpen. Her kommer flere nyheter og spennende kampanjer, så det er bare å følge med.

Hjemlevering
For å gjøre denne utfordrende situasjonen litt lettere kan du få varene dine levert helt hjem. Ved nettordre over kr 7500 får du fri frakt.

Digital tegnetime
Vi kan også hjelpe deg med å planlegge dine små og store prosjekter - uansett hvor du bor, med vår gratis nettbaserte tegnetime.

Ta vare på hverandre!


Åpningstider for Proff/Lager i påsken:

  • 31. mars 07:00 - 15:00
  • 3. april stengt
  • 6. april 07.00 - 16.00
Åpningstider       
  Proff - Lager Butikk
Mandag:
07.00 – 16.00 stengt
Tirsdag: 07.00 – 16.00 stengt
Onsdag: 07.00 – 16.00 stengt
Torsdag: 07.00 – 16.00 stengt
Fredag: 07.00 – 16.00 stengt
Lørdag: 10.00 – 15.00 stengt
Søndag: stengt stengt

Norfloor Skien er en totalleverandør av fliser og kjemiske produkter til det private markedet og byggebransjen i Skien. Velkommen innom vår renoverte butikk hvor du fil få masse inspirasjon av våre store baderomsutstillinger samt våre gallerivegger med alle mulige flisvarianter. I butikken vår tegner vi ditt nye bad med ønskede fliser og baderomsmøbel og lager en foto-realistisk 3D fil som du kan bruke i beslutningsprosessen din.

Kontakter

3735 Skien
Porsgrunnsvegen 188

Varekategorier

  • Fliser
  • Møbler og VVS
  • Tilbehør
  • Kjemiske produkter