Flere visninger

Utsøkt hvit matt overflate. Matches mot andre detaljer du ønsker til ditt bad i hvit matt. APP er en topp moderne modell vegghengt toalett, direkte levert fra Italia til våre kunder. Uten skyllekant, uten skjemmende synlige skruefester, men med utsøkt Italiensk design og funksjonalitet. Toalettsetet er produsert kun for denne modellen og matcher formen 100%. Der andre selger toalettet og setet hver for seg for å skape inntrykk av lav pris, gir vi deg totalprisen med en gang.  


Serien App ble designet i 2014 og La Flaminia var blant de første fabrikkene til å tilby toaletter uten skyllekant.


APP er et vegghengt toalett med skjult feste ifra italienske La Flaminia med den nye skyllesystemet uten skyllekant GO CLEAN. Toalettet leveres med Soft-close sete og quick-release (SC/QR) slik at du enkelt kan ta setet av og rengjøre på undersiden. Ønsker du toalettet i matt overflate og petroleumsgrønn farge leverer vi det også, riktignok med litt leveringstid. Flere farger er også tilgjengelig.


Tre gode grunner til å velge en GO CLEAN skyllesystem fra La Flaminia:
1. Hygiene: På grunn av veggskålens form er den så å si bakteriefri etter rengjøring!
2. Effektivitet: Det har aldri vært enklere og raskere å rengjøre et toalett!
3. Design: En veggskål med tidløs design!


Produktdatablad

APP er et vegghengt toalett med skjult feste ifra italienske La Flaminia med den nye skyllesystemet uten skyllekant GO CLEAN.Toalettet kan også spesialbestilles i fargene Antrasitt, Kastanje, Latte, Indigo blå, Melkehvit og Sand.
Lagetstatus:

Availability: På hovedlager

Pris
kr 6 990,00

Tilleggsinformasjon

Artikkel CFAP118GLAT+CFQKCW09LAT
Dørdempere Nei
Høyskap Nei
Farge Hvit
Leveringstid NA
Leverandør La Flaminia (Italia)
Stil Klassisk
Størrelse (BxDxH) 360x540x270
Enhet STK

Du kan også trenge