Skip to main content
Til toppen

Town Grey mosaikkflis

Produktnummer: 5900652639489
EAN: 5903978234857
Lagerbeholdning:
På hovedlager (leveringstid 2-5 dager)
pr m² inkl. mva.
Finn ut hvor mye du trenger
Antall m² Antall pakker
Total sum:
kr
inkl. mva.

• Lekker mosaikk som kan kombineres med tilhørende 60x60 flis
• Rektifserte kanter, kan brukes både på vegg og gulv
• Matt overflate, lett å holde rent

Town er en lekker betong-look serie. Town Soft Grey mosaikk har en moderne mosaikk størrelse på 5x5cm og overflaten er slett matt med en lysegrå sjatteringer som skaper en spennende og eksklusiv helhet. Flisen har et moderne format på 5x5cm og en slett overflate med en delikat imitasjon av betongstruktur, i grå toner. Helheten vil gi en spennende og tidsriktig flate som egner seg godt i kombinasjon med de fleste farger og materialer. I tillegg har flisene en meget sterk og porefri overflate og er kalibrerte med laser så du kan trykt legge disse med tynne fuger. Her får du mye for pengene. Denne flisen inngår i vårt fast lavpris sortiment som vi kaller for Ultra.

Produktinfo
Utseende Betong
Bruksområdet Inne
Størrelse 5x5 mosaikk
Farge Grå
Fliser - Tekniskinfo
Flistype (NS-EN 14411) BIa GL
Glassert / Uglassert Glassert
Rektifisert Ja
Tykkelse (mm) 9.00 mm
Overflate Matt
Frostsikker Ja
Vannoppsug <0,02%
Slitestyrke Glassert PEI IV
Sklisikkerhet R10
Sjatteringsvariasjon V2
Diverse Informasjon
Vekt 23.0 kg
Rengjøring
Førstegangsbehandling Keramiske fliser har ikke behov for noen særskilt førstegangsbehandling etter at byggrenholdet er gjennomført.
Byggrenhold Nylagte fliser bør rengjøres med et surt rengjøringsmiddel for fjerning av fugeslør og eventuelle rester fra produksjon. Anbefalt produkt til keramiske fliser: Mapei Acid Cleaner
Daglig renhold Skyll av flisene med rent vann for å fjerne såperester og andre urenheter. Tørk av med en fuktet svamp eller mikrofiberklut. Benyttes rengjøringsmidler bør disse være milde og uten slipende effekt eller skadelige kjemikalier. Se alltid produsentens anvisning, er det tvil skal produktet alltid testes på en lite synlig overflate. Anbefalte produkter: Mapei Multicleaner
Vedlikehold og pleie Utover daglig renhold kreves ikke spesielt vedlikehold eller pleie. Ved etterslep av daglig renhold kan keramiske fliser rengjøres med sure rengjøringsmidler for uorganiske urenheter og basiske rengjøringsmidler for organisk smuss. Følg alltid produsentens anvisninger og test alltid på et lite synlig område eller en ekstra flis. Anbefalte produkter: Mapei Acid Cleaner eller HD Cleaner. Etter legging av fliser anbefales det å ta vare på noen ekstra fliser i forpakningen i tilfelle etterbestilling eller utskiftning er nødvendig.

FAST LAVPRIS
Town Soft Grey mosaikkflis

• Lekker mosaikk som kan kombineres med tilhørende 60x60 flis
• Rektifserte kanter, kan brukes både på vegg og gulv
• Matt overflate, lett å holde rent

IRP0097002 G1
pr m²
|
2

Sist sett på

Min side