Flere visninger
X-Rock er en naturstein etterligning med en fantastisk overflate og utseende. Dybden av steinmønsteret er forsterket med en innovativ produksjonsteknikk som klarer å markere årene og de grafiske med strukturdetaljene i overflaten, noe som gjør at flisen kjennes ut som ekte og naturtro. Den moderne produksjonsteknologi som er brukt i produksjonen av denne flisen gir et meget naturtro utseende med god dybde og variasjon.


Det keramiske materialet er ripefast, får ikke sprekker av temperatur- og fuktforandringer og krever ingen impregnering. Serien har en høy fargevariasjon fra flis til flis og vi anbefaler valg av større formater (for eksempel 60x120) for å få frem det beste av denne serien. Med færre fuger som bryter opp den flissatte flaten, får bade vegger og gulv et rolig uttrykk. Er du ute etter et elegant og samtidig rustikk utseende så er dette riktig flis for deg.


Flisen egner seg godt til både bad og inngangspartier og har en sklisikker og matt overflate. Flisene har rektifiserte kanter, som gjør det mulig med meget smale fuger.

Lagetstatus:

Availability: På hovedlager

Pris
kr 0,00

Tilleggsinformasjon

Artikkel x-rock
Stil Klassisk
Bruksområde Baderomsfliser, Gulvfliser