Norfloor Stabekk

Norfloor Stabekk

NORFLOOR STABEKK | KORONATILTAK

Kjære kunde,  

Grunnet den nåværende smittesituasjonen og innføring av nytt tiltaksnivå, er vi dessverre pålagt å holde showrommet midlertidig stengt for privatkunder frem til 11. april.

Under denne perioden vil avdelingen være bemannet, slik at du kan få kjøpshjelp eller foreta en bestilling over telefon (40 44 84 15). Ved hastesaker kan du sende en forespørsel om privat konsultasjon (daniele@norfloor.no).

Butikkens lager vil være åpen for kontaktløs vareutlevering.  

 

Smittereduserende tiltak


Hos Norfloor tar vi vare på hverandre og deg. Derfor følger vi myndighetenes råd fortløpende, og har i tillegg iverksatt en rekke tiltak for å forebygge smittespredning.

Som kunde kan du være helt trygg på at vi har tatt solide grep for at du skal få en trygg handleopplevelse. Dersom du ikke ønsker å besøke vår butikk eller hente varene selv, har vi tilrettelagt for en best mulig handleopplevelse i en krevende tid:


Nettbutikk
Husk at vår nettbutikk alltid er åpen. Her kommer flere nyheter og spennende kampanjer, så det er bare å følge med.

Hjemlevering
For å gjøre denne utfordrende situasjonen litt lettere kan du få varene dine levert helt hjem. Ved nettordre over kr 7500 får du fri frakt.

Digital tegnetime
Vi kan også hjelpe deg med å planlegge dine små og store prosjekter - uansett hvor du bor, med vår gratis nettbaserte tegnetime.


Åpningstider   Butikk Lager - Proff
Mandag: stengt 07.00 – 17.00
Tirsdag: stengt 07.00 – 17.00
Onsdag: stengt 07.00 – 17.00
Torsdag: stengt 07.00 – 19.00
Fredag: stengt 07.00 – 17.00
Lørdag: stengt stengt
Søndag: stengt stengt

 

Hvis du går med drømmer om nye spennende planer for hjem eller fritidsbolig, bør du ta turen innom Norfloor Stabekk. Vi har et stort utvalg av fliser, vvs produkter, tilbehørsprodukter i alle stilarter, varianter og prisklasser. Ta turen innom for ideer og veiledning fra en av våre hyggelige medarbeidere. Fliser er vårt fag! 

 

 

 

 

Kontakter

1320 Stabekk
Gamle Drammensveien 35 A
Tlf. +47 67 59 01 41

Varekategorier

  • Fliser
  • VVS
  • Tilbehør
  • Kjemiske produkter