Skip to main content
Til toppen

Fast Lavpris hos Norfloor

Her finner du et bredt utvalg av våre Fast Lavpris produkter av høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Utforsk vårt utvalg i dag og ta det første skrittet mot å realisere ditt drømmebad uten å gå på akkord på budsjettet ditt.

FAST LAVPRIS Fliser

Vårt sortiment av Fast Lavpris fliser er designet for å tilfredstille ulike stiler og preferanser. Enten du foretrekker klassiske, tidløse fliser eller ønsker en moderne stilføring, finner du et bred utvalg av kvalitetsfliser som passer din smak.

FAST LAVPRIS Servantbatterier & Takdusjer

Utforsk vårt utvalg av våre Fast Lavpris servantbatterier og takdusjer, og oppgrader ditt baderom til en moderne og funksjonell oase uten at det belaster budsjettet ditt. 

CHIARA MØBELPAKKE

CHIARA MØBELPAKKE

120 cm med enkel servant

fra 9 999,-

FAST LAVPRIS Badekar

Oppgrader baderommet ditt uten å gå på kompromiss med kvaliteten med våre Fast Lavpris badekar. Våre badekar er nøye utvalgt for å sikre at de oppfyller de høyeste standardene for design og kvalitet.

FAST LAVPRIS Dusjvegger

Med våre Fast Lavpris dusjvegger kan du oppgradere ditt baderom uten å ofre kvaliteten. Utforsk vårt utvalg i dag og skap et lekkert dusjområde, uten å overskride budsjettet ditt.

Min side