Skip to main content
Til toppen
SALG - Spar opptil 40% Shop her > FAST LAVPRIS på en rekke fliser og baderomsprodukter. Shop her >
Vi sender til hele Norge
Avtal et møte med oss. Book her >

Trygg handel på norfloor.no

Hos Norfloor er vi opptatt av å tilby våre kunder en trygg og sikker handel. Vi ønsker å skape tillit og trygghet rundt netthandel, og derfor har vi implementert en rekke tiltak for å sikre en god kundeopplevelse og beskytte kundenes personlige og økonomiske informasjon. Norfloor er Norges eldste flisforhandler og siden 1979 har vi levert på våre løfter. 

Sikker nettside

For det første kan du være trygg på at nettsiden vår er sikker. Vi bruker den nyeste teknologien for å beskytte kundenes informasjon, og vi har implementert SSL-kryptering på nettsiden vår. Dette betyr at all kommunikasjon mellom kunden og nettsiden vår er kryptert og beskyttet mot uønskede innsyn. Vi oppdaterer jevnlig sikkerhetssertifikatene våre, og vi har et dedikert team som jobber med å oppdage og tette eventuelle sikkerhetshull.

Personvern

Vi tar også personvern på alvor. Vi samler inn kun nødvendig informasjon fra kundene våre, og vi behandler all informasjon i henhold til gjeldende personvernlovgivning (GDPR). Vi deler ikke kundenes informasjon med tredjeparter, og vi sletter personopplysninger når de ikke lenger er nødvendige.

Sikker betaling

Når du handler på Norfloor AS, kan du være sikker på at betalingen din er trygg. Vi bruker Nets sin annerkiente betalingsløsning hvor du kan betale med Vipps, Visa og Mastercard, og vi har også implementert 3D Secure på nettsiden vår. Dette betyr at du må verifisere betalingen din med en kode som sendes til telefonen din, noe som hindrer uønskede transaksjoner. Vi lagrer ikke kundenes kredittkortinformasjon på nettsiden vår, og all betalingsinformasjon behandles i henhold til gjeldende sikkerhetsstandarder.

Hurtig levering

Vi vet at kundene våre ønsker å få varene sine så raskt som mulig, og derfor har vi et dedikert team som jobber med å sikre raske leveranser. Vi samarbeider kun med anerkjente leverandører, og vi sender ut varer så raskt som mulig etter at bestillingen er mottatt. Vi har også et system for å spore pakker, slik at du alltid kan følge med på hvor pakken din befinner seg.

Kundeservice

Til slutt ønsker vi å påpeke at vi har en dedikert kundeservice som alltid er tilgjengelig for å hjelpe deg med eventuelle spørsmål eller problemer. Du kan bruke chat funksjonen på vår nettside eller sende oss en epost til nettbutikk@norfloor.no for å komme i kontakt med oss. Vi ønsker å sikre en god kundeopplevelse, og derfor er det viktig for oss å ha et godt forhold til kundene våre. Vi svarer raskt på henvendelser, og vi jobber alltid for å finne en løsning som tilfredsstiller kundene våre. 

Retur av varer

På alle våre lagervarer har 30 dagers returrett. Dette gjelder varer i ubrutt originalemballasje som ikke spesialbestilles fra våre leverandører. Ved kjøp i vår nettbutikk har du 14 dagers angrerett.

Min side