Skip to main content
Til toppen

Norfloor Proff

Norfloor har som sitt hovedmål å være flisleggerens førstevalg. For å kunne tilby deg det beste og mest innovative produktutvalget til enhver tid, har vi i over 40 år, samarbeidet med de fremste flisprodusentene blant annet i Italia.

Vår logistikk er under stadig utvikling, og skal sørge for at alle varene alltid skal være tilgjengelig for deg på din byggeplass. Vårt hovedlager i Halden sørger for opptil 3 ukentlige leveringer til alle våre avdelinger i Norge.

Vi har utviklet et «Proffkonsept» som består av de mest tradisjonelle flisformatene og fargene, som går opp i modul. Dette medfører at det er lett å gå inn i prosjektet med forutsigbarhet, og vissheten om at alle standard produktene alltid er tilgjengelig, og til din avtalte pris. En egen Proffkatalog er utarbeidet for at dere som jobber med fliser til daglig, skal kunne holde oversikten.

Vi samarbeider også tett med de største tilbehørsprodusentene, og har alltid et bredt utvalg av lim, fug, membran, støp, flyt og verktøy, tilgjengelig på alle våre proffsentere.

I tillegg vil våre proffselgere være godt oppdatert på nye produkter og teknikker. Vi kjører jevnlig kurs og produktopplæring i alle våre butikker, og du som proffkunde er alltid velkommen.

OPPRETT EN KUNDEAVTALE MED OSS


FLISKLUBBEN - PROFFENS FORDELSPROGRAM 

Vi vil gjerne vise at vi setter pris på ditt kundeforhold. Vi har derfor utarbeidet et fordelsprogram som vil gi deg som proffkunde en fast bonus i form av poeng. Alle oppsamlede poeng kan konverteres til uttak av ulike varer og produkter, eller kan konverteres til en kreditnota som godskrives din kundekonto hos oss.

Så fort du har aktivisert din Flisklubben.no konto, vil du samle poeng på alle fremtidige kjøp, fra første krone. Det er også mulig å samle poeng hos våre poeng partnere.          

Ved aktivisering av din fordelskonto, vil du få en egen web portal, hvor du kan administrere dine poeng, se dine kjøp, og gjøre dine konverteringsvalg, når du selv måtte ønske dette.

Ta kontakt med din lokale Norfloor selger, så bistår han med utfyllende info, samt hjelper deg i gang.

Ikke vent, begynn å samle poeng nå!

Min side