Skip to main content
Til toppen
SALG - Opptil 50% rabatt! FAST LAVPRIS på en rekke fliser og baderomsprodukter. Shop her >
Vi sender til hele Norge
Avtal et møte med oss. Book her >

Norfloor Proff

Norfloor har som sitt hovedmål å være flisleggerens førstevalg. For å kunne tilby deg det beste og mest innovative produktutvalget, har vi i over 45 år, samarbeidet med de fremste flisprodusentene blant annet i Italia.

Vår logistikk er under stadig utvikling, og skal sørge for at produktene alltid skal være tilgjengelig for deg på din byggeplass. Vårt hovedlager i Halden sørger for opptil 3 ukentlige leveringer til alle våre avdelinger i Norge.

Vi har utviklet et «Proffkonsept» som består av de mest tradisjonelle flisformatene og fargene, som går opp i modul. Dette medfører at det er lett å gå inn i prosjektet med forutsigbarhet, og vissheten om at alle standard produktene alltid er tilgjengelig, og til din avtalte pris. En egen Proffkatalog er utarbeidet for at dere som jobber med fliser til daglig, skal kunne holde oversikten.

Vi samarbeider også tett med de største tilbehørsprodusentene, og har alltid et bredt utvalg av lim, fug, membran, støp, flyt og verktøy, tilgjengelig på alle våre proffsentere.

I tillegg vil våre proffselgere være godt oppdatert på nye produkter og teknikker. Vi kjører jevnlig kurs og produktopplæring i alle våre butikker, og du som proffkunde er alltid velkommen.

Opprett en kundeavtale med Norfloor

Allerede kunde hos oss og ønsker tilgang til B2B nettportalen?

FLISKLUBBEN - PROFFENS FORDELSPROGRAM 


Vi vil gjerne vise at vi setter pris på ditt kundeforhold. Vi har derfor utarbeidet et fordelsprogram som vil gi deg som proffkunde en fast bonus i form av poeng. Alle oppsamlede poeng kan konverteres til uttak av ulike varer og produkter, eller kan konverteres til en kreditnota som godskrives din kundekonto hos oss.

Så fort du har aktivisert din Flisklubben.no konto, vil du samle poeng på alle fremtidige kjøp, fra første krone. Det er også mulig å samle poeng hos våre poeng partnere.          

Ved aktivisering av din fordelskonto, vil du få en egen web portal, hvor du kan administrere dine poeng, se dine kjøp, og gjøre dine konverteringsvalg, når du selv måtte ønske dette.

Ta kontakt med din lokale Norfloor selger, så bistår han med utfyllende info, samt hjelper deg i gang.

Ikke vent, begynn å samle poeng nå!
 

Ofte stilte spørsmål

Norfloor har helt siden starten i 1979, vært en av de ledende aktørene i det norske flismarkedet.      Vi har alltid fokus på å levere kvalitetsprodukter, og jobber kontinuerlig for å kunne tilby et bredt vareutvalg til en konkurransedyktig pris. Vi jobber også hardt for å tilby rett vare til riktig tid.

Vårt hovedlager i Halden inneholder nesten 500 flisvarianter, og det er kun dager mellom din bestilling og levering på byggeplass eller til ditt lokale Norfloor proffsenter. Vi har også et tett samarbeid med Mapei, som muliggjør at du får riktig løsninger til alle typer installasjoner.

Les mer om Norfloor

«Flisklubben» er et fordelsprogram hvor du opptjener poeng på alle kjøp. Du kan bruke opptjente poeng på alt fra klær, elektronikk, reiser, etc. I tillegg gir medlemskapet deg andre fordeler, som rimeligere drivstoff hos CircleK, samt gode tilbud hos våre øvrige samarbeidspartnere. Vi har også dedikerte produkttilbud til deg som medlem i Flisklubben. Det skal lønne seg å være lojal kunde hos oss.

Vårt mål er å være bransjens beste på logistikk. Nødvendig tilbehør og verktøy skal alltid være på lager i din lokale proffbutikk. Finner du ikke det du trenger, har vi faste sendinger fra Mapei to ganger pr. uke. Haster det, får vi til en enda raskere løsning.. Vi har ett av Norges største distribusjonssenter av flis i Halden, hvor vi daglig distribuerer fliser og baderomsmøbler til hele landet. Skulle det være behov for spesialbestillinger av varer fra Europa, har vi faste ukentlige transporter opp til Halden.

Vi har de siste årene utvidet varesortimentet, og kan levere alle typer bygg-keramikk til både private og profesjonelle byggeoppdrag. Vi har et strategisk samarbeid med Mapei, som er en av verdens største produsent av kjemisk/tekniske byggevarer. Gjennom dette samarbeidet finnes det så mye ulike produkter og løsninger, at det nesten ikke finnes grenser for hvilke oppgaver som kan løses.

Ja, vi skal levere kvalitetsvarer til best mulig pris. Som fast kontokunde får du en dedikert rabattmatrise, som gjenspeiler hvor stort volum du tar ut hos oss. Her er det mulig å samle alle innkjøp og oppnå enda bedre rabatt.

Alle våre prosjektselgere er tilgjengelig for å hjelpe deg med å prise dine større prosjekter, og det er mulig å avtale «nettopriser».

Min side