Kontakt oss

Norfloor AS
Strømsveien 325
1081 Oslo

Ønsker du å kontakte en av våre avdelinger kan du fylle ut følgende skjema.

Kontaktinformasjon

 • Jeg tillater behandling av mine personlige data, som bedre beskrevet i informasjonen.

  I henhold til EU-forordningen 2016/679 ("GDPR") og personopplysningsloven opplyser Norfloor AS - Strømsveien 325, 10081 Oslo (Norge), (heretter også "Behandlingsansvarlig") at alle personlige data registrert på www.norfloor.no brukes for å svare på e-post ved kontaktforespørsler og for annen kommunikasjon, herunder invitasjoner til arrangementer, forretningskommunikasjon og / eller for statistiskanalyse og markedsundersøkelser. Dataene samles etter uttrykkelig samtykke, som kan tilbakekalles når som helst.
  Data overføres ikke til tredjeparter eller videreformidles, eller overføres til et tredjeland eller til en internasjonal organisasjon. De oppgitte dataene vil bli behandlet og lagret frem til at samtykke tilbakekalles.
  Den interesserte part kan utøve, med hensyn til behandling av personopplysninger, adgangsretten i henhold til EU-forordning 2016/679, retten til data overføring, samt retting eller sletting av data eller begrensning av behandling eller opposisjon til det. Slike forespørsler må rettes til følgende e-postadresse:
  ledelsen@norfloor.no
  Den interesserte parten som mener at behandlingen som angår ham, strider mot EU-forordning 2016/679 har rett til å klage til myndighetene.

* Obligatoriske felt