Skip to main content
Til toppen
SALG - Spar opptil 40% Shop her > FAST LAVPRIS på en rekke fliser og baderomsprodukter. Shop her >
Vi sender til hele Norge
Avtal et møte med oss. Book her >

Skreddersydd baderomsinnredning

Drømmer du om et baderom som er helt unikt og funksjonelt? Med skreddersydd baderomsinnredning kan du skape badet som du alltid har ønsket deg.

Under møtet vil du bli møtt av en av våre dyktige baderomsdesignere. De vil hjelpe deg med å finne de riktige produktene og løsningene til ditt bad.

 • Presentasjon av utvalg: Designeren vil vise deg et bredt utvalg av baderomsmøbler, benkeplater, servanter, speil og annet tilbehør.
 • Gjennomgang av materialer: Du vil få informasjon om ulike materialer og hvordan de kan brukes i baderom.
 • Veiledning på løsninger og design: Designeren vil hjelpe deg med å finne løsninger som passer til din stil og ditt budsjett.
 • Igangsettelse av tegning: Designeren vil lage en tegning av ditt nye baderom innen 5 virkedager.
Baderomsinnredning med bølger og rille fronter

Book et møte i dag!

For å booke et møte, kan du kontakte din nærmeste Norfloor-butikk.
Møtet har en varighet på 1 time, og det er helt gratis.

Vi ser frem til å hjelpe deg med å skape ditt drømmebad!

Ofte stilte spørsmål

 • Hvis du har et lite bad, kan designeren hjelpe deg med å finne løsninger som utnytter plassen optimalt.
 • Hvis du har et stort bad, kan designeren hjelpe deg med å skape et romslig og luftig uttrykk.
 • Hvis du har en spesiell stil eller et budsjett, kan designeren hjelpe deg med å finne løsninger som passer til dine behov.

Å bytte baderomsinnredning er en relativt enkel oppgave som du kan gjøre selv, med litt planlegging og forberedelse. Her er en trinnvis veiledning:

 1. Planlegg arbeidet. Mål opp baderommet ditt og finn ut hvilken størrelse baderomsinnredning du trenger. Tenk også på hvilken stil du ønsker, og velg møbler som passer til resten av baderomsinteriøret ditt.

 2. Fjern den gamle baderomsinnredningen. Dette er den mest tidkrevende delen av arbeidet. Du må fjerne skruer, bolter og andre festemidler som holder møblene på plass.

 3. Sett opp den nye baderomsinnredningen. Følg instruksjonene som følger med møblene dine. Husk å koble til vann og avløp til servanten.

Sikkerhet

 • Når du jobber med baderomsinnredning, er det viktig å følge sikkerhetsreglene. Her er noen tips:
 • Bruk alltid vernebriller og hansker når du jobber med våte overflater.
 • Koble fra vannet før du begynner å jobbe med servanten.
 • Pass på at badet ditt er godt ventilert når du jobber med våte overflater.


Tips

 • Hvis du er usikker på hvordan du skal fjerne den gamle baderomsinnredningen, kan du få hjelp av en rørlegger.
 • Sørg for å ha alle nødvendige verktøy og materialer før du starter arbeidet.

Når du velger baderomsinnredning til et lite bad, er det viktig å maksimere plassen samtidig som du skaper et funksjonelt og estetisk tiltalende miljø. Her er noen tips:

 1. Mål nøyaktig: Først og fremst, mål badet grundig for å få nøyaktige dimensjoner. Dette vil hjelpe deg med å velge møbler som passer perfekt inn i rommet uten å virke for dominerende.

 2. Velg smart lagring: Prioriter møbler med innebygd lagringsplass. Dette kan være underskap, hyller eller skuffer som gir deg mulighet til å organisere toalettartikler, håndklær og andre nødvendigheter.

 3. Veggmontert design: Velg veggmonterte møbler for å gi en illusjon av mer gulvplass. Dette gir også en moderne og luftig følelse til rommet.

 4. Lyse farger: Bruk lyse farger på møbler og vegger for å reflektere lyset og skape en følelse av romslighet. Unngå tunge, mørke farger som kan få rommet til å virke mindre.

 5. Skreddersydd løsning: Hvis det er mulig, vurder skreddersydd baderomsinnredning som passer perfekt til rommet ditt og som utnytter hver centimeter av plassen.

Ved å følge disse tipsene kan du velge baderomsinnredning som ikke bare passer godt inn i et lite bad, men også bidrar til å skape et funksjonelt og visuelt tiltalende miljø.

VELG ET ANNET MØTE

Min side