Skip to main content
Til toppen
SALG - Spar opptil 40% Shop her > FAST LAVPRIS på en rekke fliser og baderomsprodukter. Shop her >
Vi sender til hele Norge
Avtal et møte med oss. Book her >

Ny B2B portal lanseres

Denne nyskapende digitale plattformen gir våre samarbeidspartnere muligheten til å legge inn bestillinger og sjekke lagerstatus enkelt og effektivt, noe som vil forbedre hele bestillingsprosessen.

Den nye portalen representerer Norfloors forpliktelse til å levere en førsteklasses opplevelse for våre verdifulle forhandlere. Ved å tilby denne brukervennlige og moderne plattformen ønsker vi å effektivisere bestillingsprosessen, redusere administrativt arbeid og gi våre partnere bedre kontroll og raskere svar.

Hovedfunksjoner inkluderer:

  1. Enkel Bestilling: Forhandlere kan legge inn bestillinger med bare noen få klikk. Den intuitive grensesnittet gjør hele prosessen enkel og effektiv.

  2. Lagerstatus: Forhandlere kan sjekke sanntids lagerstatus for å unngå ventetid og bedre planlegge for sine kunder.

  3. Ordrehistorikk: Tilgang til tidligere bestillinger for enkelt å spore og administrere bestillingshistorikk.

  4. Personlig Konto: Forhandlere kan tilpasse og administrere sine egne kontoinnstillinger for en mer skreddersydd opplevelse.

Helge Aasen, administrerende direktør i Norfloor, uttrykker sin begeistring for den nye portalen: "Vi er glade for å kunne tilby denne innovative portalen til våre forhandlere. Den representerer et betydelig skritt fremover i vårt engasjement for å støtte våre partnere og gjøre forretningsforbindelsene våre enda sterkere."

Norfloor er overbevist om at den nye portalen vil bidra til å styrke forbindelsene med forhandlerne og gi dem et verktøy som vil gjøre deres daglige operasjoner enklere og mer effektive.

Vi ser frem til en vellykket implementering og ser frem til å styrke vårt partnerskap gjennom denne nye digitale plattformen.

Alessandro Cossutta
Styreforman
Strømsveien 325, 1081 Oslo
Mobil: +47 469 68 894
Mail: alessandro.cossutta@norfloor.no

Min side