Skip to main content
Til toppen
SALG - Opptil 50% rabatt! FAST LAVPRIS på en rekke fliser og baderomsprodukter. Shop her >
Vi sender til hele Norge
Avtal et møte med oss. Book her >

Hemmeligheten bak et tidløst baderom

Karine, interiørkonsulenten bak Instagram-profilen @designkk, har en unik evne til å skape vakre og inspirerende rom. I sitt eget hjem har hun renovert et baderom fra 1893 til en tidløs og harmonisk oase.

Designkk sitt baderom med Arbi skreddersydd baderomsinnredning og Gessi servantbatteri

Tekst: Karine i samarbeid med Norfloor AS.
Foto: Karine (@designkk)
12. mars 2024

Følg oss for mer inspirasjon

Hennes kreative talent og sans for detaljer skinner gjennom i alle aspekter av rommet, fra de nøye utvalgte materialene til den gjennomtenkte planløsningen.

"Badet er rommet du starter dagen i og avslutter den," sier Karine. "Derfor var det viktig for meg å lage et gjennomtenkt rom med varme toner, samtidig som det er lyst og luftig. Et sted hvor jeg kan slappe av og finne ro i en hektisk hverdag."

Designkk sitt bad med Azuma Up fliser som gulvfliser og Materici dekorfliser som veggfliser.

For å skape en god balanse i rommet har Karine valgt store Azuma Up AV gulvfliser fra Norfloor. De lyse flisene har en matt overflate som gir en behagelig og avslappende atmosfære. På veggene har hun valgt en kombinasjon av lyse Materici dekorfliser og malte flater, noe som gir en luftig og elegant følelse.

"Jeg liker å bruke materialer som skaper en varm og innbydende atmosfære," sier Karine. "Fliser er et flott materiale for baderommet, da de er både praktiske og estetisk vakre."

Designkk sitt bad med Gessi servantbatteri på et skreddersydd baderomsinnredning

Skreddersydd eleganse

Baderomsmøblene er skreddersydd av Arbi, en italiensk leverandør kjent for sin høye kvalitet og innovative design. Møblene i røkt eik gir et elegant og sofistikert preg til rommet, og den store baderomsinnredningen med skuffer gir god oppbevaringsplass.

"Skreddersydd baderomsinnredning var et must for meg," sier Karine. "Det gir meg muligheten til å utnytte plassen optimalt og skape et rom som er både funksjonelt og estetisk tiltalende."

Skreddersydd Arbi baderomsinnredning og store gulvfliser på baderommet til Designkk

Praktiske løsninger

Planløsning var et viktig element for Karine da hun renoverte baderommet. Hun ønsket et rom som var både praktisk og komfortabelt, med god plass til alt man trenger i et baderom.
 

"Planløsning har mye å si for hvordan et baderom føles," sier Karine. "Her har vi valgt å plassere baderomsmøblene på veggen under vinduene, noe som gir en luftig følelse og slipper inn godt med dagslys."
 

I dusj-sonen har Karine valgt en praktisk åpen løsning som gir en luksuriøs spafølelse, med blandebatteriene fra Gessi fullfører hun det elegante uttrykket.

Bad med Materici dekorfliser og dusjhode fra Gessi

Interiørtips

Karine har et godt tips til alle som skal pusse opp baderommet:

"Gå etter magefølelsen! Den stemmer stort sett, og da velger du noe du vil like over tid. Vær ikke redd for å ta noen dristige valg, og bruk materialer og farger du elsker."

Hun legger også til: 

"Husk å tenke på funksjonalitet! Et baderom skal være et sted hvor du kan slappe av og nyte deg, men det skal også være praktisk i bruk."


Inspirasjon og personlighet

Karine henter mye inspirasjon fra Instagram og interiørmagasiner. Hun liker å følge interiørprofiler som tør å være litt annerledes og som ikke er redde for å blande forskjellige stiler.

"Det er viktig å finne sin egen stil når man innreder et baderom," sier Karine. "Det skal være et rom som gjenspeiler din personlighet og din smak."

DesignKK sitt bad med Materici Latte dekorfliser som veggfliser og Gessi badekarsarmatur

STJEL STILEN

Karines baderom er et perfekt eksempel på et bad som er både vakkert og praktisk. La deg inspirere av Karines vakre baderom og finn din stil!

Hvis du vil "stjele stilen" til Isabell, bør du gå for disse produktene

Visning
Azuma UP AV 60x60 Flis

• Enestående betongimitasjon, en bestselger
• Moderne 60x60 format i 10mm tykkelse
• Uglassert, rektifisert og frostsikker porcellanato flis

A.UP 60AV RM
pr m²
Azuma UP AV 30x30 Mosaikk

• Enestående betongimitasjon, en bestselger
• Moderne 60x60 format i 10mm tykkelse
• Uglassert, rektifisert og frostsikker porcellanato flis

MK.A.UP 30AV
pr m²
Gessi Takdusj - Børstet messing PVD

• Komplett dusj med takdusj og hånddusj
• Børstet messingoverflate i praktisk PVD
• Italiensk produksjon

35175#727
pr stk
Materici Latte 6x25 flis

• Elegant flis med mangle muligheter
• Vedlikeholdsfrie porcellanato fliser
• Passer like godt på gulv som på vegg

SAMAT0162G
pr m²
FAST LAVPRIS
Sardinia Frittstående Badekar 150cm

Sardinia er designfavoritten med god badedybde og stor størrelse. Plasseres inn på badet etter eget ønske og blir rommets midtpunkt med avrundede former og praktisk utforming.

NFFSB14-1500
pr stk
FAST LAVPRIS
Sardinia Frittstående Badekar 170cm

Sardinia er designfavoritten med god badedybde og stor størrelse. Plasseres inn på badet etter eget ønske og blir rommets midtpunkt med avrundede former og praktisk utforming.

NFFSB14-1700
pr stk
Nyhet FAST LAVPRIS
Sardinia Frittstående Badekar 170cm hvit matt

• Frittstående designbadekar
• Elegant hvit matt overflate
• Helstøpt

NFFSB14MH-1700
pr stk

Del dine bilder @norfloor_fliser

Vi elsker å se resultatene til våre kunder! Tag ditt prosjekt med @norfloor_fliser og bruk #yesnorfloor for å bli vist på våre platformer og vår Instashop.

Min side