Skip to main content
Til toppen
SALG - Spar opptil 40% Shop her > FAST LAVPRIS på en rekke fliser og baderomsprodukter. Shop her >
Vi sender til hele Norge
Avtal et møte med oss. Book her >

Rillemagi: Så enkelt får du et lekkert bad

Som en stadig skiftende kunstform, er interiørdesign alltid i bevegelse og det er spennende å se hvordan ulike elementer og stiler kommer og går. En av de mest iøynefallende trendene i dagens interiørbilde og som har fanget øyet til både interiørdesignere og interiørentusiaster er bruken av riller.

Luxor, baderomsinnredning med riller i lyst treverk fra Norfloor.

Tekst: Norfloor AS.  10. oktober 2023

Følg oss for mer inspirasjon


Riller har nå blitt et viktig estetisk komponent som gir rom en unik følelse av dybde, tekstur og luksus. La oss utforske denne spennende trenden, med spesiell oppmerksomhet på hvordan den påvirker baderommet - et sted hvor riller virkelig kommer til sin rett.

Fliser med riller

Det finnes utallige måter å inkorporere riller i interiørbildet, og en av de mest imponerende er gjennom fliser. La oss ta en nærmere titt på den første kolleksjonen, som viser hvordan riller kan gi et hvert rom en spennende touch, "Fluted" .

"Fluted" er klassiske rillerfliser som gir rommet et fantastisk dybdeperspektiv. Disse flisene er spesielt godt egnet for å forvandle et bad til et moderne og elegant rom, samtidig som de tilfører en unik tekstur, som er nøkkelen for å skape interesse i et minimalistisk design.

Fluted, lyse rillefliser på badet.

Vibes gir en subtil eleganse

For de som ønsker en mer subtil tilnærming til rilletrenden, er "Vibes" kolleksjonen et flott alternativ. Disse flisene har en mykere og mer avslappet stil, og de gir rommet en behagelig tekstur og visuell interesse. Med et stort utvalg av farger å velge mellom og i matt og glossy overfalte, kan "Vibes" flisene tilpasses ethvert designkonsept. Med "Vibes" kjenner du at de bringer en følelse av ro og harmoni inn i rommet.

Vibes fliser i et mord board
Vibes dekorfliser med riller som veggflis

Baderomsinnredning med riller

Det er flere spennende kolleksjoner som utforsker rilletrenden, og som gir baderommet en unik karakter og visuell interesse. Fordi riller begrenser seg ikke bare til fliser. De har også funnet veien til baderomsinnredningen!

Baderomsinnredning i lys eik fra Norfloor.
Baderomsinnredning med riller på fronter fra Norfloor.

Fra elegante skap til servantskap, gir riller en ekstra dimensjon til baderomsinnredningen. I treverk skaper rillene en følelse av dybde og tekstur som kan forvandle baderommet til et rom med tidløs eleganse.

Riller på baderomsinnredningen, Luxor med sort marmortrykk på skroget.
Baderomsinnredning med skrog i rillemønster.
Luxor baderomsmøbel med sort marmor og skrog med riller.

Badekar med delikate riller

Og nå, som det nyeste tilskuddet til Norfloors rillesamling, ønsker vi å introdusere "Näset." Näset er et badekar med et utradisjonelt design som virkelig skiller seg ut fra mengden. Med riller på utsiden, gir dette badekaret en unik visuell appell. På innsiden møter du myke former og en behagelig opplevelse med gjennomtenkte linjer og badekomfort.

Dette badekaret har ryggstøtte i begge ender og er til og med romslig nok til at to personer kan nyte det samtidig. Med sin badedybde kan du synke godt ned i et varmt bad, og dette gjør Näset til et sikkert vinnervalg for de som ønsker et baderom som skiller seg ut fra naboens.

Baderom med hvitt  frittstående rille-badekar fra Norfloor

Dusjvegg med rilleglass

Riller har også funnet veien til dusjvegger. Glassdusjvegger med delikate rillemønstre på glasset gir badet et snev av eleganse samtidig som de opprettholder funksjonaliteten med litt mer privatliv.

Profilene er tilgjengelig i flere farger og har en overflatene i både blanke og børstede utførelser. Dette gir badets stil en ekstra porsjon personlighet og sammenheng da du kan få det til å harmonerer sømløst med resten av armaturene på badet. 

 

Dusjvegg på baderom med sort ramme og rilleglass.
Dusjvegg med sorte profiler og rilleglass.

La deg bli inspirert av riller

Riller har blitt en viktig del av moderne interiørdesign. Med innovative kolleksjoner og bruken av riller på baderomsmøbler og dusjvegger, kan du enkelt introdusere denne trendy estetikken i ditt eget hjem.
Utforsk mulighetene og la deg inspirere av riller, som gir et snev av luksus og tidløs eleganse til interiøret ditt, uansett om det er fliser, baderomsinnredning eller dusjvegger med riller så får du en tidløs trend som gir dybde og karakter til ethvert rom.

For å finne disse flisene, møblene og dusjveggene, kan du besøke din nærmeste Norfloor butikk.

Baderom med baderomsmøbel i treverk med riller og sort servantbatteri.
Arbi baderomsinnredning med riller i mørk treverk med sort servantbatteri.

Del dine bilder @norfloor_fliser

Vi elsker å se resultatene til våre kunder! Tag ditt prosjekt med @norfloor_fliser og bruk #yesnorfloor for å bli vist på våre platformer og vår Instashop.

Min side