Skip to main content
Til toppen
SALG - Spar opptil 40% Shop her > FAST LAVPRIS på en rekke fliser og baderomsprodukter. Shop her >
Vi sender til hele Norge
Avtal et møte med oss. Book her >

Minimalistisk, moderne og elegant - Less har alt!

Less is More: Med dette mantraet presenterer vi Less, en flis-kolleksjon som bringer ro til ditt hjem. Less er en ny flis-kolleksjon inspirert av den naturlige skjønnheten til kalkstein.
Den fanger opp den siste trenden innen minimalistisk interiørdesign. Samtidig er den tidløs i designet som garanterer at flisen vil holde seg relevant i mange år framover.

Less baderomsfliser som gulvfliser og veggfliser i fargen beige.

Tekst: Norfloor AS.  8. februar 2024

Følg oss for mer inspirasjon

Fortryllende skjønnhet og moderne uttrykk

Less-kolleksjonen gir et moderne uttrykk med sitt lyse og enkle stil. De myke, nøytrale fargene, fra hvit og varm beige til gråbrun og brun, skaper en varm og innbydende atmosfære. Den rolige stein-looken har en fortryllende skjønnhet som løfter ethvert rom.

Less baderomsfliser som gulvfliser og veggfliser i fargen beige

Less Beige fliser

Less baderomsfliser som veggfliser i fargen beige.

Fleksibilitet for ethvert rom

Less er tilgjengelig i en rekke størrelser og finisher, noe som gjør den perfekt for alle typer rom. Fra store fliser på 120x280 cm til mindre mosaikker, kan du velge den perfekte størrelsen for å skape den estetikken du ønsker. Matt og ultra matt finish gir deg valgmuligheter for å skape den perfekte teksturen for ditt rom.

Less fliser som gulvfliser, veggfliser og peisfliser, i fargen Taupe.

Less Taupe fliser

Less gulvfliser til kjøkken og som benkeplater i fargen taupe.

5 stiltips med Less flisene


1. Skap et minimalistisk baderom
Less flisene i lyse farger, som White eller Beige, er perfekte for å skape et minimalistisk baderom. Bruk store fliser på veggene og gulvet for å skape en sømløs og rolig atmosfære.

2. Få et moderne kjøkken
Less flisene i grå, Taupe, eller brun, Brown, er et flott valg for et moderne kjøkken. Bruk flisene på veggen bak komfyren eller på kjøkkenøya for å skape et visuelt fokuspunkt.

3. Lag en elegant gang
Less flisene i en mørkere farge, som Taupe eller brun, Brown, kan brukes til å lage en elegant gang. Bruk flisene på gulvet for å skape en slitesterk og praktisk overflate.

4. Gi stuen et nytt liv
Less flisene i en varm farge, som Beige eller Brown, kan brukes til å gi stuen et nytt liv. Bruk flisene på en av veggene for å skape en koselig og innbydende atmosfære.

5. Skap en utendørs oase
Less flisene i Beige eller White er et flott valg for å skape en utendørs oase. Bruk flisene på terrassen eller uteplassen for å skape en slitesterk og praktisk overflate.

Less utefliser og flisheller i fargen beige

Allsidige fliser inspirert av kalkstein

 Less tilbyr et bredt utvalg av fliser i forskjellige størrelser, farger og finisher, noe som gjør den perfekt for alle typer hjem. Flisene kan brukes på en rekke forskjellige måter, både inne og som utefliser.
Vær kreativ og bruk dem til å skape ditt eget unike design. Den enkle estetikken inspirert av kalkstein, passer perfekt hvis du ønsker en rolig og avslappende stil.

Less gulvfliser og veggfliser til kjøkken, i fargen white.

Less White fliser

Shop Less flisene
Du finner Less flisene utstilt i følgende Norfloor butikker

VELG ET MØTE I BUTIKK

... eller møt oss digitalt

Del dine bilder @norfloor_fliser

Vi elsker å se resultatene til våre kunder! Tag ditt prosjekt med @norfloor_fliser og bruk #yesnorfloor for å bli vist på våre platformer og vår Instashop.

Min side