Skip to main content
Til toppen
SALG - Spar opptil 40% Shop her > FAST LAVPRIS på en rekke fliser og baderomsprodukter. Shop her >
Vi sender til hele Norge
Avtal et møte med oss. Book her >

Få et stilig og praktisk bad med disse 5 tipsene

Innebygde løsninger på badet er en trend som bare fortsetter å vokse. De er både stilige og praktiske, og kan gi badet ditt et løft.

Her er 5 tips til hvordan du kan bruke innebygde løsninger på badet ditt:

Haven baderomsinnredning med Tapwell servantbatteri og innebygd dusj.

Tekst: Norfloor AS.  3. januar 2024

Følg oss for mer inspirasjon

1. Innebygd høyskap

Et høyskap er en perfekt måte å få ekstra oppbevaring på badet ditt. Et innebygd høyskap tar opp mindre plass enn et frittståendeskap, og det gir et mer ryddig og stilig utseende.

Hvis du har et lite baderom, kan et innebygd høyskap være en fin måte å skape mer plass til å oppbevare håndklær, toalettsaker og andre baderomsartikler. 

Haven baderomsinnredning og innebygd høyskap på baderom i fargen

2. Velg riktige materialer

Når du velger materiale til innebygde løsninger på badet, er det viktig å velge materialer som er slitesterke og tåler fuktighet. Velg gjerne materialer i et miljøvennlig overflatebelegg som Haven sine høyskap og veggskap i finertre flater og heltre gripelist. I tillegg gir det naturlige materialet et varmt og innbydende utseende.

Våre dusjbatterier og servantbatterier med innebygde løsninger er Italienskprodusert med topp-spesifikasjoner og SINTEF-godkjenning.
Med denne løsningen for innbygging har du ikke behov for tilgang til systemet fra baksiden, alt vedlikehold skjer gjennom selve platen på forsiden.

Haven baderomsinnredning i fargen Oak Wood med Tapwell servantbatteri i fargen Brushed Nickel.

3. Innbygg servantbatteri

Et innebygd servantbatteri er en elegant og diskret løsning. Samt en fin måte å skape et moderne og minimalistisk utseende på badet ditt. De er også enklere å rengjøre enn frittstående servantbatterier, da det ikke er noen åpninger eller sprekker som kan samle opp smuss og skitt.

Tapwell servantbatteri som innebygd med Haven baderomsinnredning

4. Innbyggning dusj

Innebygde dusjer er en fin måte å skape et mer romslig utseende på badet ditt. De er også enklere å rengjøre enn frittstående dusjer, da det ikke er noen hjørner eller kanter som kan samle opp smuss og skitt.

Tapwell innbygging dusj i brushed nickel på baderom

5. Tenk på belysningen

Belysning er viktig for å skape et hyggelig og innbydende baderom. Velg gjerne downlights eller spotter som kan rettes mot de innebygde løsningene.

Downlights og spotter er en fin måte å skape et mer fokus på de innebygde løsningene på badet. De kan også brukes til å skape et mer behagelig og avslappende lys.

Tapwell servantbatteri og dusj i fargen brushed nickel. Men Haven baderomsinnredning og høyskap i fargen Oak Wood.

STJEL STILEN

Hvis du ønsker å kjøpe hele denne stilen, kan du se nærmere på vår komplett baderomspakke "Naturlig oase". Denne pakken inneholder alt du trenger for å skape et stilig og praktisk bad med innebygde løsninger.

Pakken inneholder:

  • Innbygd høyskap
  • Innbygd servantbatteri
  • Innbygd dusj
  • Vibes fliser i naturfarger med en moderne stein-look
  • Haven baderomsinnredning

eller utforsk flere baderomspakker..

Del dine bilder @norfloor_fliser

Vi elsker å se resultatene til våre kunder! Tag ditt prosjekt med @norfloor_fliser og bruk #yesnorfloor for å bli vist på våre platformer og vår Instashop.

Min side