Kjøkkenfliser | Norfloor

Design & kjøkkenfliser

Norfloor har et enormt utvalg av italienske kjøkkenfliser i alle prisklasser. Produktene Norfloor fører er fra Italias ypperste og beste kvalitetsleverandører og gjennom hele tiden å ligge i forkant kan vi tilby deg de beste produktene uten kompromissløsninger. Et lekkert kjøkken bestemmes ofte av de mulighetene du har og en liten detalj kan løfte kjøkkenet ditt fra ordinært til eksklusivt. 

Bruk av kjøkkenfliser mellom kjøkkenbenk og overskap er et vanlig og trykt valg siden keramiske kjøkkenfliser er hygieniske og enkle å rengjøre. Ved å velge forskjellige farger på gulv- og veggfliser, påvirker du hvordan rommets volum oppfattes. Valg av mosaikk på kjøkkenet er en flott måte og sette et ekslusivt preg på kjøkken men vær også bevisst at fugefargen vil påvirke flisenes utseende kraftig. Det er avgjørende å bruke tid på vurdering og valg av fliser over en kjøkkenbenk eller til kjøkkengulvet; du skal trives med valget i mange år.

Norfloor fører også alle tilleggsprodukter du kan ha behov for som for eksempel rengjøringsprodukter, impregnering, flislim, fugemasse og verktøy 

Spør Norfloors eksperter - vi hjelper deg gjerne. I mellomtiden kan du sjekke vårt store utvalg av kjøkkenfliser på nettsiden vår! 

Se vårt vareutvalg innom kjøkkenfliser