Skip to main content
Til toppen
SALG - Spar opptil 40% Shop her > FAST LAVPRIS på en rekke fliser og baderomsprodukter. Shop her >
Vi sender til hele Norge
Avtal et møte med oss. Book her >

Malin Janine avslører sine oppussingsdetaljer

Badet som oser av klassisk parisisk stil

Drømmer du om et baderom som oser av klassisk eleganse og parisisk sjarm? Da er du kommet til rett sted!
I dag tar vi deg med inn i Malin Janines vakre baderom, et rom som er preget av nøye planlegging, eksklusive materialer og smarte detaljer.

Bli inspirert av Malin Janines unike stil og lær av hennes beste tips for å skape et baderom du vil elske!

Hjemme hos Maline Janine @malinjanine med skreddersydd baderomsinnredning og marmorfliser

Tekst: Malin Janine Nilsen i samarbeid med Norfloor AS.
Foto: Malin Janine Nilsen (@malinjanine)
23. februar 2024

Følg oss for mer inspirasjon

Malin Janine Nilsen, er en talentfull interiørdesigner og skaperen av den populære Instagram-profilen @malinjanine, som viser hennes lidenskap for å skape vakre og funksjonelle rom.

Hun er kjent for sin elegante stil som kombinerer klassiske elementer med moderne detaljer.
Dette gjenspeiles i hennes eget hjem, der badet er et av hennes favorittrom.


"..klassiske detaljer og håndverk som stukkatur og belisting på vegg sammen med marmor, glatte fronter og røffe detaljer i sort metall" forteller Malin Janine at har vært fokuset når hun designet badet.

"Det er noe med den blandingen når det  klassiskt pene møter det stramme, tøffe og moderne. Da oppstår det noe magisk synes jeg." fortsetter hun.

Malin Jeanine sitt bad er et perfekt eksempel på hennes unike estetikk; klassisk parisisk eleganse og moderne komfort.

 

Hjemme hos Malin Janine med skreddersydd baderomsinnredning

Eksklusiv hotellfølelse med parisisk stil på badet

I tråd med sin personlige stil, som hun beskriver som "classic contemporary med innslag av det industrielle", har Malin Janine hentet inspirasjon fra klassiske parisiske baderom og skapt et rom med fokus på detaljer, luksuriøse materialer og god belysning.

Resultatet er en spennende blanding av materialer med en perfekt blanding av stilarter. Dette gjenspeiles i badets design. Hun forteller at "den tilpassede takhengte håndklestangen fra Norfloor, gir en røff kontrast til det ellers så lyse og klassisk badet".

"Badet fremstår lyst og luftig med den eksklusive hotellfølelsen jeg var ute etter" sier Malin Janine stolt. 
 

Skreddersydd baderomsinnredning for perfeksjon

For å oppnå den klassiske parisiske stilen, valgte Malin Janine å bruke lyse farger, marmorfliser og detaljer i matt sort.

Hun designet også et skreddersydd baderomsmøbel fra vår italienske leverandør, Arbi, med god oppbevaringsplass.

"Jeg valgte ett skreddersydd møbel på badet av den grunn at jeg da kunne jeg få det i den størrelsen og utformingen som passer vårt bad. Da har man plutselig  ett hav av muligheter, materialer og farger å velge i." sier Malin Janine.

Benkeplaten er i den vakre flisen "Marmo Apuano" - de samme flisene er brukt i dusjen og for å bygge inn badekaret. Servantene er nedfelt i benkeplaten, og kranene er fra Gessi i matt svart.

"Har du ett ganske enkelt bad så kan ett skreddersydd møbel gi ett helt nytt og unikt uttrykk til rommet." forteller Malin Janine.
 

På salg akkurat nå..

Spar 25% på alle skreddersydde møbler

Book tegnetime

Opptil 40% på alle marmorfliser

Shop nå

Hjemme hos Maline Janine @malinjanine med skreddersydd baderomsinnredning og marmorfliser

10 Smarte tips når du skal pusse opp badet

1. Ta deg god tid til planleggingen. Før du starter renoveringen, er det viktig å planlegge nøye. Tenk nøye gjennom hvilke behov du har i badet, hvordan du kan utnytte plassen best mulig, og hvilken stil du ønsker.

2. Lag en lysplan med god belysning. Belysning er viktig for både funksjonalitet og atmosfære. Sørg for å ha god belysning ved speilet, i dusjen og ved toalettet, og bruk også stemningsbelysning for å skape en hyggelig atmosfære.

3. Bruk forskjellige strukturer og glans på overflatene. Dette gir rommet mer dybde og interesse. Du kan for eksempel bruke glatte fliser på veggene og matte fliser på gulvet, eller blanke kraner med matte fliser

4. Velg farger som går i samme fargetone. Dette gir badet et rolig og harmonisk uttrykk. Du kan velge en farge som du liker og bruke den i forskjellige nyanser på veggene, gulvet, møblene og tilbehøret.

5. Dekorer med produkter som kremer og parfymer i pene flasker. Dette gir badet et personlig preg og gjør det mer hyggelig å bruke.

6. Bruk friske blomster for å gi rommet et eksklusivt preg. Blomster gir liv og farge til badet, og de kan også bidra til å forbedre luftkvaliteten.

7. Kast gamle håndkler og invester i nye. Nye håndkler gir badet et friskt og nytt utseende. Velg håndkler i god kvalitet som du liker fargen og teksturen på.

8. Få tak i en dyktig håndverker som kan legge fliser. Flislagte baderom krever god fagkunnskap for å bli profesjonelt utført.

9. Ta kontakt med en baderomsdesigner om du trenger hjelp med planleggingen eller utformingen av badet. En designer kan gi deg gode råd og tips, og hjelpe deg med å skape et baderom du vil elske.

10. Husk at detaljene er viktige! Det er de små tingene som gjør et baderom personlig og hyggelig. Tenk på ting som håndkleholdere, såpedispensere, toalettbørste og bilder.

Funksjonalitet i fokus

For Malin Janine er det viktig at et bad både er funksjonelt og estetisk tiltalende. Hun bruker god tid på å planlegge badets layout og velger produkter som både er praktiske og vakre.

"På gulvene har jeg valgt Stonedesign Chalk fliser i 60 x 60. Dusjnisjen og på badekar har vi valgt  Marmo Appuano fliser i 60x60. Baderomsmøbelet fra Norfloor har  2 høyskap, skuffer og en bred benkeplate med nedfelt vask og slope i samme flis som jeg har i dusjnisjen og på badekaret."
 

Hjemme hos Maline Janine @malinjanine med skreddersydd baderomsinnredning og marmorfliser

Et hav av inspirasjon og et lite kjøleskap på badet

Malin Janine henter inspirasjon fra mange steder, inkludert magasiner, Pinterest, Instagram og hoteller hun besøker. Hun er også glad i å besøke butikker som Norfloor for å se på utstillinger og få nye ideer.

"En annen ting jeg vil tipse om er å legge kontaktuttak i skapene. Det er helt nydelig å slippe rotet med å måtte ha tannbørster og barbermaskiner liggende til lading fremme på servantbenken. Har du ikke plass til skap, så har Norfloor helt fantastiske løsninger med baderomsmøbel som har kontaktuttak i skuffene under servantet.

Jeg så nylig en svensk innfluenser som hadde satt inn ett lite kjøleskap i baderomsskapet. Hvor hun hadde litt bober, kaldt vann, øyemaske og kremer. Hvor herlig er ikke det?" 
spør Malin Janine.

 

Hjemme hos Maline Janine @malinjanine med skreddersydd baderomsinnredning og marmorfliser

Malin Janines beste stylingtips

  • Bland klassiske og moderne elementer for å skape en unik stil.
  • Bruk tekstiler for å gi badet et lunere og mer behagelig uttrykk.
  • Dekorer med personlige detaljer som bilder, kunst og duftlys.
  • Bruk gulvlange gardiner, det gir et eksklusivt preg
  • Legge kontaktuttak i skapene
Hjemme hos Maline Janine @malinjanine med skreddersydd baderomsinnredning og marmorfliser med Anine bing duftlys og Chanel kremer.

Malin Janines bad er et flott eksempel på hvordan man kan skape et vakkert og funksjonelt bad med en klassisk stil.

Ved å bruke lyse farger, marmorfliser og detaljer i sort, har hun skapt et rom som er både elegant og innbydende. Med sine beste tips og produkter fra Norfloor kan du også skape ditt drømmebad.


STJEL STILEN

Hvis du ønsker å gjenskape Malin Janines stil på ditt eget bad, har Norfloor alt du trenger.
Vi tilbyr et bredt utvalg av fliser, skreddersydde baderomsmøbler og tilbehør i forskjellige stiler.
Få hjelp av våre dyktige designere til å planlegge ditt drømmebad.

VELG ET MØTE I BUTIKK

... eller møt oss digitalt

Del dine bilder @norfloor_fliser

Vi elsker å se resultatene til våre kunder! Tag ditt prosjekt med @norfloor_fliser og bruk #yesnorfloor for å bli vist på våre platformer og vår Instashop.

Min side