Skip to main content
Til toppen
SALG - Spar opptil 40% Shop her > FAST LAVPRIS på en rekke fliser og baderomsprodukter. Shop her >
Vi sender til hele Norge
Avtal et møte med oss. Book her >

Se hvordan Casachicks skapte sitt drømmebad

I en verden der personlighet og stil smelter sammen for å skape unike rom, har Renate Lorentzen, den kreative hjernen bak den pulserende Instagram-profilen @casachicks, tatt oss med på en bemerkelsesverdig reise gjennom hennes nylig oppussede bad.
Norfloor har hatt gleden av å kunne vært med på å designe det nye badet til Renate, og vi inviterer deg til å utforske dette nydelige badet.

Casachicks badet med Korsbakken bollevask og Norfloor Blox fliser.

Tekst: Norfloor AS.  7. september 2023

Følg oss for mer inspirasjon

Skreddersydd for Renate

Renate er ikke bare en influenser, men også en kvinne med en distinkt stil og varm personlighet. Det var derfor essensielt å designe et bad som ikke bare reflekterte hennes unike estetikk, men også skapte et rom fylt med varme og sjarm. Valget falt på den elegante "Blox"-flisen i den varme nyansen "B". Denne flisen ble grunnlaget for å skape et bad som ikke bare er funksjonelt, men også visuelt tiltalende.

Italiensk Eleganse med Arbi baderomsinnredning

For å legge til en ekstra dimensjon av raffinement, ble det skreddersydde baderomsmøbelet hentet fra den anerkjente italienske leverandøren, Arbi. Møbelet i mørke toner gir ikke bare et snev av luksus, men harmonerer også perfekt med Blox-flisens varme nyanser. Dette ekteskapet av stiler skaper et unikt uttrykk som er like personlig som det er tidløst.

Casachicks baderomsinnredning fra Arbi og bolleservant fra Korsbakken med Silhouet servantbatteri i kobber.
Renate Larsen med Blox veggfliser på badrommet.

Lekkert Baderomstilbehør

For å sette prikken over i-en valgte Renate nøye ut baderomstilbehør i kobber. Det skaper ikke bare en luksuriøs følelse, men gir også en subtil kontrast til de varmere fargene i flisene og møbelet. Bolleservanten med sitt delikate terrazzo-mønster legger til et element av lekenhet, og sammen skaper de en wow-effekt som gir badet det lille ekstra.

Baderomstilbehør i kobber med bolleservant i terrazzo-mønster fra Korsbakken bad.

En Inviterende Atmosfære

Resultatet av Renates designvalg er intet mindre enn en herlig og innbydende oase. Badet utstråler ikke bare stil, men også en varme som gjenspeiler Renates egen personlighet. Det er et sted der funksjonalitet møter estetikk, og hvor hver detalj er nøye kuratert for å skape en harmonisk helhet.

Norfloor er stolt av å ha vært en del av denne reisen, og vi håper at Renates historie har inspirert deg til å bringe din egen unike visjon til livs. Utforsk vårt sortiment og la deg inspirere av mulighetene når det kommer til å transformere ditt eget rom til en personlig oase.

STJEL STILEN TIL @CASACHICKS

Hvis du ønsker å bringe litt av Casachicks' magi inn i sitt hjem, er det enkelt å stjele stilen. Med disse produktene kan du gjenskape den samme unike atmosfæren. Nedenfor finner du en liste over nøkkelproduktene som ble brukt i Renates badoppussing:

  1. "Blox" Fliser: Velg denne flisen i nyansen "B" for å gi rommet ditt varme og karakter.

  2. Arbi Baderomsmøbel: Utforsk vårt utvalg av Arbi-møbler for å finne det perfekte møbelet i skreddersøm som passer din stil.

  3. Kobber Baderomstilbehør: Legg til et snev av luksus med vårt utvalg av kobberbaderomstilbehør.

  4. Bolleservant med Terrazzo-mønster: Skap et lekent element med dem samme bolleservanten til Casachicks.

Visning
Blox 120x120 flis farge B

• Lekker porcellanato flis i 120x120cm størrelse
• Kan brukes som veggflis og gulvflis
• Enkel rengjøring

BLOX6 120B RM
pr m²
Silhouet Servantkran, Børstet Kobber

• Designkran til servant
• 7 ulike overflater
• Stor serie der ulike produkter kan kombineres

KB7402187
pr stk
Terrazo One Bolleservant

• Servant med terazzo-overflate til benkeplate • Spansk design • Uten overløp

KB00419
pr stk

Del dine bilder @norfloor_fliser

Vi elsker å se resultatene til våre kunder! Tag ditt prosjekt med @norfloor_fliser og bruk #yesnorfloor for å bli vist på våre platformer og vår Instashop.

Min side