Skip to main content
Til toppen
SALG - Opptil 35% rabatt! FAST LAVPRIS på en rekke fliser og baderomsprodukter. Shop her >
Vi sender til hele Norge
Still et spørsmål

Tid for Hage

NORFLOOR HAR VÆRT LEVERANDØR AV FLISHELLER TIL EPISODE TO, I DEN FEMTE SESONGEN AV "TID FOR HAGE", PÅ TV2. I DENNE EPISODEN HAR DE SKAPT EN MODERNE SPAHAGE TIL PARET VIDAR OG GERALDINE.

Tekst:  Norfloor AS    Foto: Pandora Film AS/TV2


Vi er stolte av å ha bidratt til å skape en unik spahage til TV-programmet, "Tid for Hage", ved å tilby høykvalitets flisheller som er både funksjonelle og estetisk tiltalende.

Designer Janne Narvestad fra "Herlige Hager", valgte flisheller til deler av dette prosjektet.


Best selgeren "Rock Salt" fliser

Valget endte på vår best selger "Rock Salt" fliser i fargen "Danish Smoke" med 20 mm tykkelse. De er slitesterke, allsidige og gir et naturlig utseende til hager, terrasser, gangstier og andre utendørsområder.

Disse flishellene var dermed svært enkle å installere, noe som var ideelt for "Tid for Hage" når deadlines og kvalitet er to viktige faktorer.

 

Tykkelse på flisheller

Det finnes flere faktorer som bidrar til kvaliteten og slitestyrken til flisheller.
Ved å velge "Rock Salt" fliser til dette prosjektet, har Janne Narvestad valgt flisheller av god kvalitet som er slitesterke og som vil tåle ulike værforhold og slitasje over tid. Dette er grunnet flishellene sin tykkelse på 20 mm.

Tykkelsen på flishellene er viktig for å sikre slitestyrken. Tykkere flisheller er generelt mer robuste og kan tåle mer belastning uten å sprekke eller bli skadet.

Vær kreativ med flisheller

"Rock Salt" flisheller kan brukes til å skape vakre gangstier, terrasser, uteplasser og andre hageelementer som kan gi et hageprosjekt det ekstra løftet det trenger.

For utendørs bruk anbefales det vanligvis flisheller med en tykkelse på minst 20 mm som kan legges direkte på gress, grus eller støtteben - her er det kun kreativiten som stopper deg!

FLIS-SPESIFIKASJONER

I tillegg til sin ekstra tykkelse på 20 mm for utendørs bruk (i formatene 60x60 og 60x120 cm), kommer også "Rock Salt" kolleksjonen i 9 mm tykkelse (i formatene 30x60, 60x60 og 60x120 cm) og 6 mm (i formatene Magnum 60x120, 120x120 og 120x240 cm), i både matt- og polert overfalte. 


Min side