Skip to main content
Til toppen
SALG - Spar opptil 40% Shop her > FAST LAVPRIS på en rekke fliser og baderomsprodukter. Shop her >
Vi sender til hele Norge
Avtal et møte med oss. Book her >

Hvorfor velge skreddersydd baderomsinnredning

Men skreddersøm får du muligheten til å skape noe unikt og funksjonelt, enten du drømmer om en moderne og minimalistisk stil, eller en varm og klassisk atmosfære.

 

Tekst: Norfloor AS.  24. mai 2023

Følg oss for mer inspirasjon

Når det kommer til å designe et baderom, er baderomsmøbler en viktig del av puslespillet. Og her gir et skreddersydd baderomsmøbel en rekke fordeler som standardmøbler ikke man matche. 

Topp 5 fordeler

ved å velge skreddersydd baderomsinnredning:

1. Optimal utnyttelse av plassen på badet

Alle baderom kommer i ulike former og størrelser, og noen ganger er det utfordrende å finne møbler som passer perfekt inn i rommet.
Med skreddersydde baderomsmøbler kan du utnytte hver sentimenter av plassen på en effektiv måte. Møbelet kan tilpasses etter badets for og størrelse, noe som gir deg mulighet til å utnytte selv de vanskeligste hjørner og vinkler.
Våre designere kan tegne opp et møbel som passer nøyaktig inn på badet og nisjer, og dermed får du makismert lagringsplassen og funksjonaliteten. 

 

2. Få en personlig stil og design på badet ditt

Et skreddersydd badromsmøbel fra vår italienske produsent, Arbi, gir deg frihet til å uttrykke din personlige stil og design. Du kan velge materialer, farger og overflater som passer perfekt til resten av badet. Enten du foretrekker en moderne, minimalistisk stil eller en mer klassisk og elegant stilføring. 
Skreddersydde møbler kan hjelpe deg med å skape akkurat den stilen du selv ønsker. 

 

3. Kvalitet & Holdbarhet

Våre skreddersydde baderomsmøbler fra Arbi er laget av høye kvalitetsmaterialer som er skapt for å vare i mange år. Det betyr at møblene vil tåle fuktighet og slitasje i et baderomsmiljø. Når du investerer i skreddersydde møbler, kan du være sikker på at det blir bygget med fokus på kvalitet og holdbarhet.

 

4. Skreddersydd oppbevaring på baderommet

Vi betrakter baderommet som et sted der oppbevaring er viktig. Med våre skreddersydde baderomsmøbler kan du tilpasses for å imøtekimme sine spesifikke lagringsbehov. Enten du trenger ekstra skuffer, hyller eller skap - møblene kan tilpasses slik at du får optimal oppbevaringsplass for håndklær, toalettsaker, sminke og alt annet du trenger på badet. 

 

5. Gi boligen en verdiøkning

Skreddersydde baderomsmøbler gir et luksuriøst preg på baderommetog bidra til å skille badet fra standardiserte alternativer. Et vakkert og funksjonelt baderom vil alltid være attraktivt for en potensiell kjøper, hvis du noen gang skulle bestemme deg for å selge boligen din. 

Kundebad med baderomsinnredning av skreddersøm


Vi er begeistret for å dele badet til en av våre fantastiske kunder, @malinejanine, som tok valget om å skape sitt drømmebad ved å kombinere våre fliser med skreddersydd baderomsinnredning.

I jakten på et baderom som skulle være enestående og skille seg ut, tok de en modig beslutning om å tenke utenfor boksen for å skape noe unikt.

Malin visste at valg av fliser var nøkkelen til å skape en imponerende visuell effekt, og valgte derfor våre Marmo Apuano fliser for å oppnå akkurat det de hadde sett for seg. Ikke bare er de vakre med sin marmor-look, men også holdbare og enkle å rengjøre. 

Fullførte med skreddersydd baderomsinnredning


Men flisene var bare begynnelsen. For å virkelig fullføre deres visjon, valgte de å gå et skritt videre og investere i skreddersydd baderomsinnredning. 

Ved å jobbe tett med våre designere, fikk de en baderomsinnredning som passet perfekt til deres behov og smak.
I tillegg la de til elegante detaljer med en "Arbi" håndklestang hengedne fra taket og Gessi servantbatteri, som ble det perfekte innslaget av sort til det klassiske badet. 

Resultatet av deres valg, ble intet mindre enn spektakulært. Nå kan de stolt vise frem sitt unike badrom til familie, venner og følgere på Instagram.
Og nyte et rom som ikke bare oppfyller deres daglige behov, men som også gir dem en følelse av velvære.

Del dine bilder @norfloor_fliser

Vi elsker å se resultatene til våre kunder! Tag ditt prosjekt med @norfloor_fliser, bruk #yesnorfloor eller last opp ditt bilde direkte her. Les våre vilkår her.

Min side