Skip to main content
Til toppen
SALG - Spar opptil 40% Shop her > FAST LAVPRIS på en rekke fliser og baderomsprodukter. Shop her >
Vi sender til hele Norge
Avtal et møte med oss. Book her >

Dette er flisene med høy wow-faktor - unik flisbutikk i Bergen

Er du på jakt etter flotte fliser og baderomsmøbler til ditt hjem eller ditt byggeprosjekt? Da bør du sjekke ut Norfloor Bergen, i sitt nye lokale på Midttun i samme bygg som Obs Bygg finner du kanskje Bergens flotteste flisbutikk. 

- Vi måtte flytte på grunn av at lokalene i Kanalveien skulle rives, og da ble området ved Midttun vurdert til å være ideelt for vår virksomhet, forklarer daglig leder Helge Aasen. 

Tekst: Norfloor AS.
Foto: Norfloor AS.
1. mai 2023

Følg oss for mer inspirasjon

Bredt utvalg av fliser og baderomsmøbler

Avdelingsleder for Norfloor Bergen, Atle Larsen, forklarer ar Norfloor har forstått hvor viktig det er å ha et funksjonelt og stilfullt bad i et hjem eller i et byggeprosjekt. Derfor har de satt sammen et bredt utvalg av fliser og baderomsmøbler fra noen av de beste produsentene i verden. 

- Vi er stolte av å være en totalleverandør av fliser og baderomsmøbler til både private kunder og byggebransjen, sier Atle.

 

Fliser med wow-faktor


Hos Norfloor Bergen finner du alt fra moderne fliser til tradisjonelle fliser.
- De siste årene har det vært en økende trend med fliser i store formater, fra 60x60 cm og oppover til hele storformatfliser på 160x320 cm. Dette gir en mer luksuriøs og moderne følelse på badet eller kjøkkenet med en høy wow-faktor, forteller Atle begeistret.

En annen trend er fliser med en marmoreffekt, som gir et elegant og sofistikert preg på rommet. En tredje trend er fiskebensmønster, som gir en subtil tekstur og eleganse til gulv eller vegg.

- Utover dette ser vi også en økende interesse for fliser med naturlige imitasjoner som tre og stein. Det gir en autentisk følelse til interiøret som mange av våre kunder er ute etter samtidig som at man får alle flisenes fordeler, sier Atle.

 

Unike tjenester

Men det er ikke bare utvalget til Norfloor Bergen som skiller seg fra andre flisebutikker. Her går de en ekstra mil for å sikre at du er fornøyd med ditt valg av fliser og baderomsmøbler, ved å tilby en unik tjeneste hvor de kan tegne ditt nye bad med ønskede fliser og baderomsmøbler i 3D som du kan bruke i beslutningsprosessen din.

 

Denne tjenesten hjelper deg å visualisere hvordan badet ditt vil se ut før du tar en endelig beslutning om fliser og baderomsmøbler. Det gir deg muligheten til å se ulike alternativer, og velge den som passer best for dine behov og din personlige stil.

- Vår ekspertise i fliser og baderomsmøbler, sammen med vår unike tjeneste, gjør at Norfloor Bergen er det perfekte stedet å handle fliser og baderomsmøbler. Vi er her for å hjelpe våre kunder gjennom hele prosessen, fra valg av fliser og baderomsmøbler til visualiseringen, sier Atle Larsen.

 

Så, hvis du er på utkikk etter fliser og baderomsmøbler til ditt hjem eller byggeprosjekt, besøk Norfloor Bergen i dag.
Her får du eksperthjelp til å finne det perfekte valget for deg!

 


VELG ET MØTE I BUTIKK

... eller møt oss digitalt

Del dine bilder @norfloor_fliser

Vi elsker å se resultatene til våre kunder! Tag ditt prosjekt med @norfloor_fliser og bruk #yesnorfloor for å bli vist på våre platformer og vår Instashop.

Min side