Baderomsfliser | Norfloor

Baderomsfliser

Norfloor har et enormt utvalg av italienske  baderomsfliser  i alle prisklasser, fliser til bad er vårt fag. Et lekkert bad bestemmes ofte av de mulighetene du har. Dette er rommet hvor du starter og avslutter dagen, med et lekkert bad og fliser fra Norfloor får du et enkelt renhold, og en følelse av luksus. Husk at en liten detalj kan løfte badet ditt fra ordinært til eksklusivt. Det er avgjørende å bruke tid på vurdering og valg av baderomsfliser; du skal trives med valget i mange år. Baderomsflisene Norfloor fører er fra Italias ypperste og beste kvalitetsleverandører og gjennom hele tiden å ligge i forkant kan vi tilby deg de beste produktene uten kompromissløsninger. 

Ved å bruke forskjellige farger på gulv- og veggfliser, påvirker du hvordan rommets volum oppfattes. Bruk av mosaikk på badet vil også påvirke romfølelsen ved å dele inn veggene i forskjellige felter og vær også bevisst at fugefargen vil påvirke flisenes utseende kraftig ved valg av mosaikk. Ved å velge baderomsfliser i store størrelser får badet et elegant og særegnt uttrykk med færre og tynnere fuger. Hos Norfloor finner du baderomsfliser i alle farger, størrelser og overflater som kan tilpasses til dine behov og forventninger. 

Norfloor fører også alle tilleggsprodukter du kan ha behov for som for eksempel rengjøringsprodukter til fliser og fug, impregnering til marmor, flislim, fugemasse ov verktøy. 

Spør Norfloor eksperter - vi hjelper deg gjerne!  I mellomtiden kan du sjekke vårt store utvalg av baderomsfliser på nettsidene våre! Bli inspirert! 

Se vårt vareutvalg innom baderomsfliser