Til toppen

OBOS rabattene

Vi er glade for å kunne tilby OBOS-medlemmer en rekke spesielle rabatter og betingelser på alle våre produkter. 

Som OBOS-medlem kan du spare penger på fliser, mosaikk, baderomsutstyr og mye mer. Rabattene gjelder på alle våre ordinære varer, og du kan få de i alle våre butikker i Norge. Det eneste du trenger å gjøre er å vise frem ditt gyldige OBOS-medlemskort i kassen når du handler. Obos rabatten kan ikke benyttes på kjøp i vår nettbutikk.

I tillegg til rabattene tilbyr vi gratis tilkjøring av varer innenfor kommunen til butikken det gjelder, ved kjøp over kr. 25 000 inkl. mva (gjelder ikke forsendelser med kranbil).

Vi har et stort utvalg av fliser og baderomsutstyr, så du vil garantert finne noe som passer for deg og ditt hjem. Vi har alt fra klassiske fliser til moderne mosaikk, og vårt utvalg av baderomsutstyr inkluderer alt fra dusjer og badekar til baderomsmøbler og servantbatterier. Vi vet at renovering av et hjem eller et bad kan være en kostbar affære, og derfor er vi glade for å kunne tilby OBOS-medlemmer litt ekstra gode priser. Vi håper at dette kan hjelpe med å realisere drømmene dine om å fornye hjemmet ditt eller oppgradere badet.

Vi anbefaler at du sjekker alle vilkårene for rabatten på OBOS sin hjemmeside før du handler hos oss. Vi håper at du vil dra nytte av denne spesielle rabatten og ønsker deg velkommen til å besøke en av våre butikker. Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål om våre produkter eller tjenester, eller hvis du trenger hjelp til å finne det perfekte produktet for ditt bad. Vi ser frem til å hjelpe deg med ditt neste prosjekt!

Er du ikke OBOS-meldem? Det bør du bli da det er mye å spare! Bli medlem her!