Skip to main content
Til toppen
SALG - Opptil 50% rabatt! FAST LAVPRIS på en rekke fliser og baderomsprodukter. Shop her >
Vi sender til hele Norge
Avtal et møte med oss. Book her >

Skandi Grey 60x60 fliser

Produktnummer: 100002243
pr m² inkl. mva.
Finn ut hvor mye du trenger
Antall m² Antall pakker
Total sum:
kr
inkl. mva.

• Rektifisert og frostsikker porcellanato flis
• Moderne 60x60 format i 10mm tykkelse
• Betongimitasjon med varm gråfarge

Skandi Grey 60x60 flisene er godt egnet på baderomsgulv og vegger og kommer i en tidløs varm gråfarge.

Overflaten er slett og matt, med et spettete fargespill. Den nøytrale og varme nyansen vil lett passe med de fleste interiørelementene. Flisen vil gi et nøytral og tidløs resultat.

Outletfliser selges til en rimelig pris av ulike årsaker. Her er muligheten til å gjøre en god handel. Vi garanterer at det er god kvalitet på varene, til tross for nedsatt pris.

Produktinfo
Utseende Betong
Bruksområdet Inne
Størrelse 60x60
Farge Grå
Fliser - Tekniskinfo
Flistype (NS-EN 14411) BIa GL
Glassert / Uglassert Glassert
Rektifisert Ja
Faktisk størrelse 600x600 mm
KVM pr. eske 1.44 Kvm
Tykkelse (mm) 10.00 mm
Overflate Matt
Frostsikker Ja
Vannoppsug 0,05%
Sjatteringsvariasjon V3
Diverse Informasjon
Leverandør Seranit
Vekt 25.0 kg
Rengjøring
Vedlikehold og pleie Utover daglig renhold kreves ikke spesielt vedlikehold eller pleie. Ved etterslep av daglig renhold kan keramiske fliser rengjøres med sure rengjøringsmidler for uorganiske urenheter og basiske rengjøringsmidler for organisk smuss. Følg alltid produsentens anvisninger og test alltid på et lite synlig område eller en ekstra flis. Anbefalte produkter: Mapei Acid Cleaner eller HD Cleaner. Etter legging av fliser anbefales det å ta vare på noen ekstra fliser i forpakningen i tilfelle etterbestilling eller utskiftning er nødvendig.
Daglig renhold Skyll av flisene med rent vann for å fjerne såperester og andre urenheter. Tørk av med en fuktet svamp eller mikrofiberklut. Benyttes rengjøringsmidler bør disse være milde og uten slipende effekt eller skadelige kjemikalier. Se alltid produsentens anvisning, er det tvil skal produktet alltid testes på en lite synlig overflate. Anbefalte produkter: Mapei Multicleaner
Førstegangsbehandling Keramiske fliser har ikke behov for noen særskilt førstegangsbehandling etter at byggrenholdet er gjennomført.
Byggrenhold Nylagte fliser bør rengjøres med et surt rengjøringsmiddel for fjerning av fugeslør og eventuelle rester fra produksjon. Anbefalt produkt til keramiske fliser: Mapei Acid CleanerSist sett på


Les også
 

Finn flere "Hjemme hos" reportasjer HER.


Les mer innhold om

Min side