Skip to main content
Til toppen
SALG - Opptil 50% rabatt! FAST LAVPRIS på en rekke fliser og baderomsprodukter. Shop her >
Vi sender til hele Norge
Avtal et møte med oss. Book her >
Produktet er ikke aktivt!

Betongreys Anna Cold 20x20 flis

Produktnummer: TTBGMA04C

Betongfliser på sitt beste. Milde kalde og varme toner med et svært minimalistisk preg i en mengde spennende formater som kan blandes sammen for å skape et unikt resultat som gir et rent og behagelig inntrykk. Marrakech dekorene i 20x20 størrelse gir deg enda flere designmuligheter.

Betongreys er den nye designserien ifra italienske Terratinta hvor spennende dekorer er kombinert med en tidløs og moderne fargeskala som består av 6 farger. Blandingen av de 3 varme og 3 kalde tonene definerer et helt unik estetisk resultat som gir uendelige valg og kombinasjonsmuligheter. Grunnflisene er tilgjenglige i 60x60, 30x60, 20x60, 10x60, 10x10 og 20x20 mens dekorene produseres i 20x20 og 15x15. Alle størrelsene er produsert i samme tykkelse og kaliber sånn at det er mulig å kombinere på samme flate ulike formater uten problem.

Produktinfo
Utseende Dekor og mønsterfliser
Bruksområdet Inne, Ute
Størrelse 20x20
Farge Grå
Fliser - Tekniskinfo
Flistype (NS-EN 14411) BIa GL
Glassert / Uglassert Glassert
Rektifisert Nei
Faktisk størrelse 197x197 mm
KVM pr. eske 0.64 Kvm
Tykkelse (mm) 8.00 mm
Overflate Matt
Frostsikker Ja
Vannoppsug 0.005
Slitestyrke Glassert PEI V
Sklisikkerhet R10
Sjatteringsvariasjon V1
Diverse Informasjon
Leverandør Terratinta
Vekt 23.0 kg
Produksjonsland Italia
Fliser - miljøprofil
Resirkulerbart Materiell VLOOKUP(Allefelt_underarbeid[[#This Row],[Nummer]],[1]Attributter_200622!$A:$Q,17,FALSE)
Rengjøring
Vedlikehold og pleie Utover daglig renhold kreves ikke spesielt vedlikehold eller pleie. Ved etterslep av daglig renhold kan keramiske fliser rengjøres med sure rengjøringsmidler for uorganiske urenheter og basiske rengjøringsmidler for organisk smuss. Følg alltid produsentens anvisninger og test alltid på et lite synlig område eller en ekstra flis. Anbefalte produkter: Mapei Acid Cleaner eller HD Cleaner. Etter legging av fliser anbefales det å ta vare på noen ekstra fliser i forpakningen i tilfelle etterbestilling eller utskiftning er nødvendig.
Daglig renhold Skyll av flisene med rent vann for å fjerne såperester og andre urenheter. Tørk av med en fuktet svamp eller mikrofiberklut. Benyttes rengjøringsmidler bør disse være milde og uten slipende effekt eller skadelige kjemikalier. Se alltid produsentens anvisning, er det tvil skal produktet alltid testes på en lite synlig overflate. Anbefalte produkter: Mapei Multicleaner
Førstegangsbehandling Keramiske fliser har ikke behov for noen særskilt førstegangsbehandling etter at byggrenholdet er gjennomført.
Byggrenhold Nylagte fliser bør rengjøres med et surt rengjøringsmiddel for fjerning av fugeslør og eventuelle rester fra produksjon. Anbefalt produkt til keramiske fliser: Mapei Acid Cleaner
 
Les også
 

Finn flere "Hjemme hos" reportasjer HER.


Les mer innhold om

Min side