Skip to main content
Til toppen

Cotto 20x60 blank veggflis

Produktnummer: 303035
Lagerbeholdning:
På hovedlager (leveringstid 2-5 dager)
pr m² inkl. mva.
Finn ut hvor mye du trenger
Antall m² Antall pakker
Total sum:
kr
inkl. mva.

• Blank glassert veggflis
• Tidløs design
• Solid og prisgunstige hvit veggflis for bruk på bad

Cotto 20x60 er en moderne veggflis i 20x60 format, med en slett blank hvit overflate. Egner seg godt sammen med gulvfliser i både grå- og svartetoner.  Liggende eller stående kan kombineres med en mengde 30x30 eller 60x60 gulvfliser.

Produktinfo
Utseende Ensfargetfliser
Bruksområdet Inne
Størrelse 20x60
Farge Hvit
Fliser - Tekniskinfo
Flistype (NS-EN 14411) BIII GL
Glassert / Uglassert Glassert
Rektifisert Nei
Faktisk størrelse 200x600 mm
KVM pr. eske 1.08 Kvm
Tykkelse (mm) 7.00 mm
Overflate Blank
Frostsikker Nei
Vannoppsug 0.15
Sjatteringsvariasjon V1
Diverse Informasjon
Leverandør Cotto
Vekt 15.0 kg
Fliser - miljøprofil
Resirkulerbart Materiell 0.0
Rengjøring
Førstegangsbehandling Keramiske fliser har ikke behov for noen særskilt førstegangsbehandling etter at byggrenholdet er gjennomført.
Byggrenhold Nylagte fliser bør rengjøres med et surt rengjøringsmiddel for fjerning av fugeslør og eventuelle rester fra produksjon. Anbefalt produkt til keramiske fliser: Mapei Acid Cleaner
Daglig renhold Skyll av flisene med rent vann for å fjerne såperester og andre urenheter. Tørk av med en fuktet svamp eller mikrofiberklut. Benyttes rengjøringsmidler bør disse være milde og uten slipende effekt eller skadelige kjemikalier. Se alltid produsentens anvisning, er det tvil skal produktet alltid testes på en lite synlig overflate. Anbefalte produkter: Mapei Multicleaner
Vedlikehold og pleie Utover daglig renhold kreves ikke spesielt vedlikehold eller pleie. Ved etterslep av daglig renhold kan keramiske fliser rengjøres med sure rengjøringsmidler for uorganiske urenheter og basiske rengjøringsmidler for organisk smuss. Følg alltid produsentens anvisninger og test alltid på et lite synlig område eller en ekstra flis. Anbefalte produkter: Mapei Acid Cleaner eller HD Cleaner. Etter legging av fliser anbefales det å ta vare på noen ekstra fliser i forpakningen i tilfelle etterbestilling eller utskiftning er nødvendig.

Sist sett på

Min side