Skip to main content
Til toppen
SALG - Opptil 50% rabatt! FAST LAVPRIS på en rekke fliser og baderomsprodukter. Shop her >
Vi sender til hele Norge
Avtal et møte med oss. Book her >

Produkter for fasadeisolering

Norfloor har sammen med vår hovedleverandør Mapei et stort utvalg produkter til fasade og betongrehabilitering.

Våre produkter inngår i godt utprøvde og testede systemer dokumentert i systembeskrivelser fra Mapei. Komplette fasadesystemer har gjennomgått ekstreme tester tilpasset nordiske klima og innehar Tekniske Godkjenninger fra Sintef.

Norfloor jobber både mot beskrivende og utførende aktører og kan bidra til at det velges gode tekniske løsninger på alt fra private boliger, flerbolighus, institusjoner og næringsbygg. Ved behov innhenter vi ekstern kompetanse for å bistå i produktvalg.

Våre overflateprodukter er tilegnet en rekke forskjellige underlag og har ulike egenskaper. Disse kan pigmenteres i ett utall farger i våre egne Colormap maskiner.

Fasadeisolering er en effektiv måte å redusere energiforbruket på: Det gir en umiddelbar reduksjon i CO2-utslipp, gjør at du sparer penger og sikrer god komfort både sommer og vinter. Våre fasadeisoleringssystemer er sammensatt av ulike materialer som er kompatible med hverandre, alle sertifisert i henhold til de strengeste europeiske standarder. Mapeis systemer for fasadeisolering, Mapetherm-systemene, er resultatet av grundig analyse av alle komponentene man vanligvis finner i et utvendig system, og av variablene som påvirker ytelsen. I tillegg til å være en effektiv måte å redusere energiforbruket i nye bygninger, er det den mest effektive måten å oppnå umiddelbare forbedringer i energieffektiviteten til eksisterende bygninger.

Produkter i fokus

Oppbygging av Mapetherm Mineral Wool utvendig isolerende fasadesystem.

Ronny Malmedal
Ronny Malmedal
Fasadeansvarlig Midt-Norge

Kontakt oss for mer produkt og prisinformasjon

Per Grønning
Per Grønning
Fasadeansvarlig Sør-Norge
Min side