Skip to main content
Til toppen
SALG - Spar opptil 40% Shop her > FAST LAVPRIS på en rekke fliser og baderomsprodukter. Shop her >
Vi sender til hele Norge
Avtal et møte med oss. Book her >

Gladkokken sitt drømmekjøkken

I en fargerik verden av matlaging har "Gladkokken" skapt et navn for seg selv gjennom sin utrolige kreativitet og lidenskap for mat. Nå har han tatt sin kulinariske reise et skritt videre ved å velge våre fantastiske mursteinsfliser, for å gi sin kjøkkenvegg en helt unik og inspirerende stil, som er en fryd for både øyne og smaksløker.

Tekst: Norfloor AS.   Foto: Jan Henrik Syversen/Gladkokken

Følg oss for mer inspirasjon

Moderne design & retro på kjøkkenet

"Gladkokken" er kjent for sitt smittene smil og en evne til å bringe glede til matlaging. Med sin unike evne til å kombinere spennende ingredienser i sine oppskrifter, har han vunnet hjertene til matglade nordmenn. 

Men "Gladkokken" er ikke bare opptatt av å lage deilige retter. Han er like nøye med å skape et kjøkkenmiljø som inspirerer med en fin kombinsjon av moderne design og retro. 

Bristol mursteinsfliser

Når "Gladkokken" skulle renovere kjøkkenet sitt, kom han over våre mursteinsfliser, Bristol. Disse flisene, inspirert av klassiske mursteinsvegger, tilbød en rustikk og autentisk estetikk. 

Han valgte valgte en fargekombinasjon av varme jordtoner og subtile nyanser av rødt og brun for å skape et levende og innbydende miljø på kjøkkenveggen sin. Det var perfekt for å fremheve kjøkkenets atmosfære uten å ta bort fokuset på matlagingsprosessen.

Våre mursteinsfliser er perfekte å bruke på kjøkkenet, da de ikke bare gir kjøkkenet et karakteristisk utseende, men tilfører også en følelse av autensitet og kvalitet. 

Den robuste overflaten til flisene er en annen viktig faktor som er ideell for et kjøkken, da det som regel er et av hjemmets mest travle arbeidsområder.

Med våre mursteinsfliser på plass, har "Gladkokken" skapt et kjøkken som reflekterer personligheten og lidenskapen hans for matlaging. 
Veggen er nå et kunstverk i seg selv og fungerer som en inspirerende bakgrunn for hans kulinarikse kreasjoner. 

Hans kjærlighet for mat og estetikk har smeltet sammen og resultert til et kjøkken som er en fryd for både øyne og smaksløker. 

 

 


STJEL STILEN

Hvis du klør i fingrene etter å skape noe lignene hjemme, kan du stjele stilen til Gladkokken med disse flisene.

Visning
Bristol Dark 6x25 flis

Nå kan du få en karakteristisk og røff vegg i teglstein med alle fordelene av flis. Våre murstein fliser er vedlikeholdsfrie og frostsikre samt at de kommer i 10mm tykkelse. En vegg i flis teglstein kan gi hjemmet ditt karakter og personlighet.

J85668
pr m²
Bristol Rust 6x25 flis

Nå kan du få en karakteristisk og røff vegg i teglstein med alle fordelene av flis. Våre murstein fliser er vedlikeholdsfrie og frostsikre samt at de kommer i 10mm tykkelse. En vegg i flis teglstein kan gi hjemmet ditt karakter og personlighet.

J85670
pr m²

Del dine bilder @norfloor_fliser

Vi elsker å se resultatene til våre kunder! Tag ditt prosjekt med @norfloor_fliser og bruk #yesnorfloor for å bli vist på våre platformer og vår Instashop.

Min side