Skip to main content
Til toppen

Haven H2 100cm Smoked Oak Wood benkeplate Norrvange Beige Servant Kobber

Produktnummer: H901203
Lagerbeholdning:
pr stk inkl. mva.

• Svenskprodusert baderomsmøbel
• Finertre flater og heltre gripelist i lekker farge Smoked oak
• Praktisk bredde på 100cm

HAVEN H2 — Et praktfullt møbel av solide materialer, hvor du kan velge mellom ulike fine farger. Alt i ekte treverk og med et miljøvennlig overflatebelegg. 

  • fronter i ekte trefinér
  • gripelister i heltre eik
  • inkludert stikkontakt
  • perforerte skuffesider, lufter innholdet i skuffene
  • inkludert skuffeinteriør


Smoked Oak er en farge som inspirerer en følelse av tidløs eleganse og naturlig varme. Denne nyansens grunnleggende karaktertrekk er preget av dype brune toner, som om treet har blitt sakte forvandlet av århundrer med røyking og aldring. Fargen er en perfekt balanse mellom mørk sjokoladebrun og nøttebrun, med subtile nyanser av grått som gir den et sofistikert preg. Smoked Oak er en populær finish for møbler, og den gir rommet en følelse av autentisitet og ro. Den naturlige følelsen av denne fargen gjør den velegnet til både moderne og klassiske interiørstiler. I et rom kan Smoked Oak fungere som en nøytral base som lar andre farger og teksturer skinne, samtidig som den tilfører varme og dybde. Enten det brukes i en rustikk hytte i skogen eller i et pent designet byleilighet, vil Smoked Oak alltid bidra til å skape en atmosfære av tidløs skjønnhet og naturinspirert raffinement. Denne fargen er en pålitelig følgesvenn som kan skape et koselig og innbydende rom i ethvert hjem.

100cm baderomsmøbler tilbyr enda mer lagringskapasitet og arbeidsflate i forhold til mindre alternativer. Dette gjør dem ideelle for mellomstore til store baderom hvor organisering og funksjonalitet er nøkkelord.

Dette baderomsmøblet leveres med en benkeplate i granittkeramikk i fargen Norrvange Beige med en tykkelse på 12mm. Du kan kombinere denne benkeplaten med de tilhørende servantene som produseres i PVD eller White Solid Surface. Benkeplatene med 140cm bredde har to vasker. Om du ønsker veggmontert kran så kan du bestille vask uten hull til servantkranen, dette må spesifiseres ved bestilling.
HAVEN INFORMASJON
Type servant Kobber
Farge Smoked Oak
Bredde 100cm
Diverse Informasjon
Vekt 100.0 kg

Sist sett på

Min side