Skip to main content
Til toppen
SALG - Spar opptil 40% Shop her > FAST LAVPRIS på en rekke fliser og baderomsprodukter. Shop her >
Vi sender til hele Norge
Avtal et møte med oss. Book her >

Haven H2 120cm Oak Wood inkl. benkeplate Norrvange Beige og Servant Messing

Produktnummer: H908095
pr stk inkl. mva.

• Svenskprodusert baderomsmøbel
• Finertre flater og heltre gripelist i lekker farge oak wood
• Praktisk bredde på 120cm

HAVEN H2 — Et praktfullt møbel av solide materialer, hvor du kan velge mellom ulike fine farger. Alt i ekte treverk og med et miljøvennlig overflatebelegg. 

  • fronter i ekte trefinér
  • gripelister i heltre eik
  • inkludert stikkontakt
  • perforerte skuffesider, lufter innholdet i skuffene
  • inkludert skuffeinteriør


Oak wood overflaten er vår bestselger. Oak Wood er en tidløs og allsidig naturlig farge som forvandler ethvert rom med sin autentiske utstråling. Denne nyansen er preget av de naturlige fargetonene til eiketre, som inkluderer en varm gyllenbrun base med subtile innslag av lysebrun, honning og til tider rødbrun. Oak Wood utstråler en følelse av varme, solidhet og naturinspirert skjønnhet. Denne fargen har en naturlig glød og gir en følelse av autentisitet til ethvert rom. Oak Wood fungerer godt i både moderne og tradisjonelle interiører og gir en balanse mellom klassisk og moderne estetikk. Enten det brukes i et landlig hjem i naturskjønne omgivelser eller i en byleilighet med en urban atmosfære, gir Oak Wood en tidløs og varm følelse. Denne fargen gir rommet en følelse av sammenheng og harmoni, og den kan være den perfekte bakgrunnen for å fremheve andre farger og teksturer i interiøret. Oak Wood er en farge som vil forbli en favoritt for de som søker en naturlig og tidløs skjønnhet i sitt hjem.

Baderomsmøbler med en bredde på 120cm gir en imponerende mengde lagringsplass og arbeidsflate for mellomstore til store baderom. Den ekstra bredden gir deg muligheten til å organisere toalettsaker, håndklær og andre nødvendigheter på en effektiv måte.

Dette baderomsmøblet leveres med en benkeplate i granittkeramikk i fargen Norrvange Beige med en tykkelse på 12mm. Du kan kombinere denne benkeplaten med de tilhørende servantene som produseres i PVD eller White Solid Surface. Benkeplatene med 140cm bredde har to vasker. Om du ønsker veggmontert kran så kan du bestille vask uten hull til servantkranen, dette må spesifiseres ved bestilling.
HAVEN INFORMASJON
Type servant Messing
Bredde 120cm
Farge Oak Wood
Diverse Informasjon
Leverandør Haven
Vekt 100.0 kgSist sett på


Les også
 

Finn flere "Hjemme hos" reportasjer HER.


Les mer innhold om

Min side