Skip to main content
Til toppen
SALG - Spar opptil 40% Shop her > FAST LAVPRIS på en rekke fliser og baderomsprodukter. Shop her >
Vi sender til hele Norge
Avtal et møte med oss. Book her >

Haven H2 80Cm Dark Wood Norrv. Light Grey og Servant Stainless

Produktnummer: H900984
pr stk inkl. mva.

• Svenskprodusert baderomsmøbel
• Finertre flater og heltre gripelist i lekker farge dark wood
• Praktisk bredde på 80cm

HAVEN H2 — Et praktfullt møbel av solide materialer, hvor du kan velge mellom ulike fine farger. Alt i ekte treverk og med et miljøvennlig overflatebelegg. 

  • fronter i ekte trefinér
  • gripelister i heltre eik
  • inkludert stikkontakt
  • perforerte skuffesider, lufter innholdet i skuffene
  • inkludert skuffeinteriør


Dark Oak, eller mørk eik på norsk, er en rik og varm farge som bærer med seg en aura av tradisjonell eleganse og dybde. Denne nyansen er preget av dype brune toner, som kan variere fra en dyp sjokoladebrun til en varm mahogni, avhengig av belysningen og nyansen på treet. Den bringer frem et følelsesmessig uttrykk av varme og komfort. Dark Oak er ofte brukt i klassisk og tidløs innredning, og den gir en følelse av stabilitet og historie til et rom. Denne fargen har en naturlig autoritet og kan brukes til å skape et romslig preg, spesielt når den brukes på gulv og møbler. Denne fargen er også flott for å legge til kontrast i et lyst rom eller for å skape en følelse av varme og intimitet. Med sin tidløse appell og dype, naturlige skjønnhet, er Dark Oak en populær farge som kan tilføre karakter og sjarm til ethvert interiør.

80cm baderomsmøbler er en praktisk løsning for baderom som krever ekstra lagringskapasitet og arbeidsflate. Denne større størrelsen gir mer plass til å organisere toalettsaker, håndklær og andre nødvendigheter.

Dette baderomsmøblet leveres med en benkeplate i granittkeramikk i fargen Norrvange Light Grey med en tykkelse på 12mm. Du kan kombinere denne benkeplaten med de tilhørende servantene som produseres i PVD eller White Solid Surface. Benkeplatene med 140cm bredde har to vasker. Om du ønsker veggmontert kran så kan du bestille vask uten hull til servantkranen, dette må spesifiseres ved bestilling.
HAVEN INFORMASJON
Type servant Stainless
Farge Dark Wood
Bredde 80cm
Produktinfo
Størrelse 800 (b) x 460 (d) mm
Diverse Informasjon
Vekt 100.0 kgSist sett på


Les også
 

Finn flere "Hjemme hos" reportasjer HER.


Les mer innhold om

Min side