Skip to main content
Til toppen
SALG - Opptil 50% rabatt! FAST LAVPRIS på en rekke fliser og baderomsprodukter. Shop her >
Vi sender til hele Norge
Avtal et møte med oss. Book her >

Ny baderomsmøbel leverandør

12/01/24

Norfloor har signert en viktig samarbeidsavtale med Svedsberg, en anerkjent leverandør av innovative baderomsløsninger.

Den nye avtalen markerer et strategisk partnerskap mellom Norfloor og Svedsberg, med mål om å kombinere ekspertisen og ressursene til begge selskapene for å levere høykvalitetsprodukter og skape unike løsninger for kunder over hele Norge.

Svedsberg er kjent for sitt fokus på kvalitet, innovasjon og estetisk design innenfor baderomsbransjen. Gjennom dette partnerskapet vil Norfloor kunne tilby et enda bredere utvalg av produkter til sine kunder, samtidig som de opprettholder sitt rykte for å levere førsteklasses gulvløsninger.

Norfloor er stolte av å kunne samarbeide med Svedsberg og ser frem til å dra nytte av det unike samspillet mellom selskapene. Denne avtalen styrker Norfloors posisjon som en ledende leverandør av bad- og interiørløsninger i Norge.

Håvard Wold-Gustavsen, innkjøpssjef i Norfloor, uttrykker entusiasme rundt samarbeidet: "Vi er svært glade for å ha signert denne avtalen med Svedsberg. Dette partnerskapet gir oss muligheten til å tilby våre kunder enda mer mangfold og kvalitet når det gjelder baderomsløsninger. Vi ser frem til å utforske nye muligheter sammen med Svedsberg."

Partene ser frem til å ta det første skrittet i dette spennende samarbeidet og er forventningsfulle for resultatene som vil følge.

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Håvard Wold-Gustavsen
Innkjøps- og logistikksjef
Strømsveien 325, 1081 Oslo
Mobil: +47 97 11 88 38
Mail: hwg@norfloor.no

Min side