Skip to main content
Til toppen
SALG - Spar opptil 40% Shop her > FAST LAVPRIS på en rekke fliser og baderomsprodukter. Shop her >
Vi sender til hele Norge
Avtal et møte med oss. Book her >

Oppdal Grus 60x120 flisheller

Produktnummer: TTOP02612UM2
pr m² inkl. mva.
Finn ut hvor mye du trenger
Antall m² Antall pakker
Total sum:
kr
inkl. mva.

• Forny uteplassen med vedlikeholdsfrie flisheller
• Rektifserte kanter og tykkelse på 20mm
• Kan legges på ben eller rett på plen eller grus

Oppdal Grus 60x120 er en 2cm tykk flishelle med Inspirasjon av norsk skifer. Den har en svært sklisikker overflate og er perfekt til alle typer utendørsbruk. Kan legges rett på plenen eller på justerbare føtter. 2cm flisheller er en problemløser og en unik mulighet å få storformat fliser raskt og enkelt på terrassen.

Flisheller er en prisgunstig mulighet til skifer og annen naturstein for utendørs bruk og kan legges raskt og enkelt på kun noen få timer. Ved å lime fliser direkte på underlaget, kan man oppleve at disse løsner etter relativt kort tid. Dette elimineres med flisheller fra Norfloor. Du vil ikke få frostskader, og dersom man uheldigvis skulle skade en flis, kan denne enkelt skiftes ut. Flisheller i porcellanato kvalitet er frostsikre, vedlikeholdsfrie og krever ingen behandling. De er også enkle å tilpasse med vinkelsliper og trenger hverken og limes eller fuges. 

Terratinta er en av flisfabrikkene som har vokst mest i de siste 10 årene med fokus på skandinavisk design og trender. Minimalistiske kolleksjoner med overvekt av grå toner har gitt stor suksess på det norske markedet. Ved å bruke de samme grunnfargene på tvers av kolleksjonene kan mange av disse kombineres sammen ved å mikse og matche etter ønske. Terratinta tilbyr i sitt sortiment fliser med alle de siste flis teknologiene, fra 6mm storformat fliser i 3 meters høyde, til 20mm flisheller som kan brukes ute.

Produktinfo
Utseende Steinlook
Bruksområdet Ute
Størrelse 60x120
Farge Grå
Fliser - Tekniskinfo
Flistype (NS-EN 14411) BIa UGL
Glassert / Uglassert Uglassert
Rektifisert Ja
KVM pr. eske 0.72 Kvm
Tykkelse (mm) 20.00 mm
Overflate Matt
Frostsikker Ja
Vannoppsug 0,005%
Slitestyrke Uglassert <175 mm3
Sklisikkerhet R11
Sjatteringsvariasjon V3
Diverse Informasjon
Leverandør Terratinta
Vekt 35.0 kg
Produksjonsland Italia
Rengjøring
Vedlikehold og pleie Utover daglig renhold kreves ikke spesielt vedlikehold eller pleie. Ved etterslep av daglig renhold kan keramiske fliser rengjøres med sure rengjøringsmidler for uorganiske urenheter og basiske rengjøringsmidler for organisk smuss. Følg alltid produsentens anvisninger og test alltid på et lite synlig område eller en ekstra flis. Anbefalte produkter: Mapei Acid Cleaner eller HD Cleaner. Etter legging av fliser anbefales det å ta vare på noen ekstra fliser i forpakningen i tilfelle etterbestilling eller utskiftning er nødvendig.
Daglig renhold Skyll av flisene med rent vann for å fjerne såperester og andre urenheter. Tørk av med en fuktet svamp eller mikrofiberklut. Benyttes rengjøringsmidler bør disse være milde og uten slipende effekt eller skadelige kjemikalier. Se alltid produsentens anvisning, er det tvil skal produktet alltid testes på en lite synlig overflate. Anbefalte produkter: Mapei Multicleaner
Byggrenhold Nylagte fliser bør rengjøres med et surt rengjøringsmiddel for fjerning av fugeslør og eventuelle rester fra produksjon. Anbefalt produkt til keramiske fliser: Mapei Acid CleanerSist sett på


Les også
 

Finn flere "Hjemme hos" reportasjer HER.


Les mer innhold om

Min side